Concerte Rock

Concert TAPINARII – 11 feburarie – Rockstadt

Anti-Valentines Day, probabil cel mai longeviv turneu concept in Romania, marcheaza intoarcerea formatiei Tapinarii in Brasov, eveniment ce are loc pe 11 februarie in Rockstadt.

Despre acest turneu, trupa declara: ‘La inceput a fost o joaca. In mod normal, dupa cum am inceput aceasta prezentare, conventional ar urma sa spun ca acum e ceva serios. Dar noi suntem artisti neconventionali, asa ca in mod suprinzator, desi au trecut 13 ani, a ramas o joaca. Doar ca acum avem mult mai multi prieteni. Si uite asa, turneul Anti Valentine’s Day va ajunge in 10 orase! Ne vedem acolo, cu multa voie buna si versuri sincere!’

Trupa Țapinarii s-a format în anul 2001. Cosmin Covei facuse un filmulet-portret, având ca protagonist un pitic stripper, apoi a fost compusă și piesa „Sunt fericit”, iar filmulețul s-a transformat în videoclip muzical. Cenzurat de MCM la acea vreme, din cauza faptului că protagonistul apărea destul de sumar îmbracat – doar în chiloți – „Sunt fericit” a avut premiera pe TVR 1 la matinalul lui Robert Turcescu.Atomic tv a difuzat videoclipul în noaptea de Înviere în 2001.

Difuzat de 11 ori doar într-o ora la „Metropolis”, ceea ce a însemnat un record de difuzare, videoclipul a avut un mare succes, fiind nominalizat la secțiunea „Videoclipul anului” de către revista Musical Report. Astfel la primul lor concert din august 2001, Tapinarii au umplut până la refuz Strada de Vara. A urmat videoclipul piesei ‘Unde esti’, iar lansarea primului album a avut loc pe 17 octombrie 2001 în Green Hours.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top