Noutati

Vineri se pun in vanzare biletele pentru super-concertul Roger Waters – The Wall!

Biletele pentru show-ul Roger Waters – The Wall, ce va avea loc pe 28 august 2013, se vor pune in vanzare incepand de vineri, 16 noiembrie, pe site-ul www.MyTicket.ro, acestea urmand a fi disponibile la mai multe categorii de pret, intre 135 si 950 lei. Roger Waters aduce pentru prima data in Romania una dintre cele mai grandioase productii facute vreodata in lume, spectacolul de laBucuresti, organizat de Emagic, urmand sa aiba loc in Piata Constitutiei.

Incepand de vineri, 16 noiembrie, fanii Pink Floyd isi vor putea achizitiona biletele pentru concertulRoger Waters – The Wall online, de pe site-ul www.MyTicket.ro, ulterior acestea devenind disponibile si in magazinele de specialitate. Biletele au preturi cuprinse intre 135 si 950 lei, in functie de distanta fata de scena: cele fara loc in categoriile Gazon BGazon A si Golden Ring, fiind 135 lei180 lei, respectiv 280 lei, in timp ce locurile pe scaune vor costa 585 si 950 lei.

„Dupa ce am anuntat concertul de la Bucuresti, feedback-ul a fost incredibil, am fost realmente coplesiti de mesaje. Romanii au inceput sa devina consumatori de concerte mari, motiv pentru care facem tot posibilul sa aducem cele mai mari productii si in tara noastra. Intregul concept The Walleste absolut fenomenal, echipa care se ocupa de acest show colaborand de-a lungul timpului cu artisti precum U2, The Rolling Stones, Madonna sau Muse! Dincolo de muzica ce a consacratPink Floyd, trebuie sa ne asteptam la o adevarata experienta multi-dimensionala, la o scenografie iesita din comun, la vizualuri, efecte speciale si pirotehnice realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii”  a declarat Laura CoroianuCEO Emagic.

Fara indoiala caracteristica remarcabila a intregului concept o reprezinta dimensiunea zidului construit ca background pentru scena concertului care, pentru show-urile outdoor are o latime dubla comparativ cu cel pentru concertele de sala. The Wall va avea asadar peste 150 de metri latime, 12 metri inaltime si o suprafata de aproximativ 20.000 mp, fiind astfel cea mai mare suprafata de proiectie din cadrul unui turneu mondial. The Wall surprinde nu doar prin dimensiunile impresionante ale productiei, ci si prin doborarea unor recorduri de audienta, in cadrul turneului din America de Sud de anul acesta show-ul desfasurandu-se pe 15 stadioane cu un total de peste 750.000 de fani prezenti. O alta premiera din cadrul turneului precedent l-au reprezentat cele 9 concerte sold-out de pe stadionul River Plate din Buenos Aires, depasindu-se astfel recordul anterior de 5 show-uri consecutive sustinute cu casa inchisa, detinut de The Rolling StonesRoger Waters va relua turneul The Wall in Europa in vara anului urmator, pe 28 august fiind programat concertul de la Bucuresti ce se va desfasura in Piata Constitutiei.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top