Concerte Rock

VALERINNE (lansare album), FAUNLET (lansare album) in The Shelter

Valerinne vă invită pe data de 10 ianuarie 2014 în The Shelter, la lansarea celui de-al doilea album, Arborescent. Materialul a fost înregistrat în noiembrie 2013 la Next Dog Studio și, la fel ca albumul precedent, a fost mixat și masterizat de Marius Costache. Artwork-ul albumului este realizat de Alexandru Daș. Materialul este disponibil în format digipack CD și în format digital pe pagina de bandcamp a formatiei.

Valerinne este o trupă de post-rock/instrumental, înființată în ianuarie 2012 în București, avându-i în componență pe Alexandru – chitară/soundscapes, Liviu – bas, Mircea – tobe. Muzica trupei este un amestec de sonorități shoegaze, post-rock, metal și post-punk, iar concertele sunt însoțite de live visuals.

Pe data de 8 octombrie 2012, Valerinne lansau Kunstformen der natur, album lor de debut, fiind considerat de către presa muzicală drept unul dintre cele mai originale și remarcabile materiale ale anului. Au cântat alături de Maybeshewill, Tides from Nebula, Our Ceasing Voice și Stephen O’Malley, iar în primăvara lui 2013 au pornit într-un turneu european prin Bulgaria, Croația, Serbia, Cehia, Germania și Belgia alături de trupa bucureșteană Environments și au cântat la Dunk! Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri de post-rock din Europa.

–––––––––––––––––––––––––––

Trupa Faunlet din Bucuresti a luat nastere in octombrie 2011 la initiativa lui Peter (VADUVABOB, Uma Swan).
Perversa si intunecata, muzica lor combina franturi si nuante de post-punk, shoegaze, gothic noise, post-rock si doompop, stil pe care ei il numesc Dark Gaze.
Concertul din Cluj face parte din seria de concerte pentru promovarea noului album de studio “Fauna of the heart Flora from beyond”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top