Reportaje/Cronici

Trupa Iris a celebrat ziua naţională printr-un concert la Alba Iulia

Extraordinar concert la scenă deschisă al trupei Iris, în cetatea Alba Iulia. Acesta a avut loc în cadrul festivalului dedicat zilei naţionale a României, unde acordurile de rock au răsunat pâna departe.

Onoarea de a concerta în deschiderea trupei-legendă a revenit membrilor formaţiei Za-Dar, dezmorţind astfel, pentru momentul cel mare, publicul care a rezistat ploii şi temperaturilor foarte scăzute.

Tot în cadrul concertului trupei Iris, a avut loc şi filmarea videoclipului imnului naţionalei, care îi va avea ca figuranţi pe toţi cei care le-au fost alături, în această seară, in faţa scenei.

concerte rock recenzie-3

Trupa nu a concertat pentru prima dată la Alba Iulia, de aceasta data însa, având în faţă noua sa voce: Rafael. Vocalul, prin prezenţa sa scenică extraordinară, împreună cu membrii formaţiei, a încântat şi entuziasmat fanii cu şlagăre precum : Floare de Iris, Somn bizar, Ultima toamnă şi altele la fel de bine cunoscute, aplauzele de la sfârşitul concertului, dovedind reuşita acestuia.

În ciuda faptului că au avut numeroase concerte în acest oras, publicul este mereu deschis unor noi momente alături de Iris, aşteptând cu nerăbdare înca un spectacol.

 

Autor: Comănici Ana

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top