Noutati

Trupa clujeana The Hourglass in deschiderea Theatres des Vampires la Cluj + CONCURS

Trupa The Hourglass (Symphonic/Industrial metal) este trupa clujeana ce deschide concertul Theatres des Vampires din 20 aprilie de la Cluj. Acesta va avea loc in Iris & Music Pub cu incepere de la ora 19.00.

 

Bio The Hourglass:

Trupa The Hourglass (Symphonic/Industrial metal) s-a format in toamna anului 2010, avand la inceput doar 3 membri. Totul a pornit ca un proiect pe termen lung ce avea ca tel principal inregistrarea unui material demo cu 4-5 piese. Dupa mai multe experimente in compozitie si completarea formulei trupei, The Hourglass cristalizeaza un stil aparte, reprezentat printr-un instrumental puternic, o paleta larga de teme simfonice cu accente electro si industriale, o voce de soprana dramatica si versuri inspirate din trairi si conceptii proprii.

http://www.myspace.com/thehourglassro

http://www.facebook.com/pages/The-Hourglass-Romania/244843988922078

 

REQUIEM DEMO PREVIEW – www.youtube.com/watch?v=RGr_Bg3SVB4

 

In urmatoarele saptamani urmeaza sa anuntam si celelalte 2 trupe straine ce vor precede trupa Theatres des Vampires.

Fanii Theatres des Vampires isi vor putea cumpara cd-uri/tricouri, de la standul de  merchandising amenajat in club.

 

De asemenea, anuntam si primul CONCURS care pune la bataie 3 invitatii de 1 persoana la Ospatul Vampirilor din Transilvania. Concursul este organizat de Welcome2Cluj in parteneriat cu Emisiunea Supersound de la Radio Cluj.

 

VREI SA CASTIGI UNA DIN CELE 3 INVITATII DE 1 PERSOANA LA OSPATUL VAMPIRILOR DIN TRANSILVANIA?

Trimite raspunsul tau la intrebarea: „Care este numele ultimului album al trupei aparut anul trecut?” pe adresa: welcome2cluj@yahoo.com, pana pe 13.04 si vei intra in tragerea la sorti finala. Nu uita sa ne lasi si un numar de telefon. Castigatorii vor fi anuntati in emisiunea SUPERSOUND (ora 00:00) de la Radio Cluj din 14.04. Mult succes si va asteptam la OSPAT!

http://www.facebook.com/events/319006861479733/

 

Bilete:

Numarul biletelor este limitat la 600 si se pot cumpara din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) si online pe www.eventim.ro .

Pret:

– 35 ron pana in 20 aprilie 2012

– 45 ron la intrarea in club (Irish & Music Pub, Horea 5, Cluj-Napoca)

Evenimentul pe Eventim: http://www.eventim.ro/ro/bilete/vampires-feast-in-transylvania-theatres-des-cluj-napoca-irish-music-pub-116152/event.html

 

Pagina oficiala a concertului: http://www.welcome2cluj.com/theatres-des-vampires/

Official Theates des Vampires Website: www.theatres-des-vampires.com

 

Evenimentul pe Facebook: http://www.facebook.com/events/285984431469552/

 

Concertul este organizat de Welcome2Cluj si PABLO Impex (http://www.pablo.ro/).

Recomandat de: Romanian Rock Radio si Zile si Nopti.

 

Parteneri Media:

Romanian Rock Radio, Metalhead, GiziRadio, Zile si Nopti, Bestial, LetsRock, No3, Jurnal Rock, CeFacemDiseara, Rupere.Md, Rockstage, InOras, Cluj4All, Clon, PartyDude.ro, Bloodbath, Metalfan, Moshpit, PresaLocala, MaximumRock, FlipFlop, 24Events, Rockzone, Cluj-AM, RealPress, iConcert, OrasulCluj, 24Fun, Metropotam, Evenim, TillLate, Adevarul, ZiuadeCluj, ClujLife, CZB, RockOut, RadardeMedia, BusinessForum, Foaia Transilvana, Time4News, ProTV, Discard, ArtActMagazine, ProBike, Motociclism, QBox, PresaOnline

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top