Noutati

Solista Theatres des Vampires transmite un mesaj fanilor romani.

UPDATE: Sonya Scarlet: Suntem mandri sa venim pentru prima oara in Transilvania! Solista Theatres des Vampires transmite un mesaj fanilor romani.

Mesajul Sonyei: http://www.youtube.com/watch?v=teZ_6EmHnS4

Cititi si un interviu cu Sonya Scarlet (Theatres des Vampires) acordat Metalhead.ro in 2011:

“Mi-ar placea sa vin in Transilvania” – http://www.metalhead.ro/theatres-des-vampires/interviuri-theatres-des-vampires/sonya-scarlet–theatres-des-vampires–mi-ar-placea-sa-vin-in-transilv-93917#ixzz1nVMFLV7W

 

UPDATE CONCURS: Mai ai timp pana in 06.04 sa trimiti raspunsul tau pentru a putea castiga una din cele 3 invitatii de cate 1 persoana la concertul Theatres des Vampires din 20 aprilie de la Cluj.

Avand in vedere ca in 14.04 emisiunea Supersound nu va avea loc la Radio Cluj, castigatorii concursului  nostru vor fi anuntati in emisiunea din 7.04 (de la ora 00:00). Astfel ca, mai aveti timp pana pe 6.04 sa participati la concursul Theatres des Vampires! Asteptam mailurile voastre! Mult succes!

 

UPDATE SURPRIZA: Trupa The Hourglass (Symphonic/Industrial metal) va pregateste o SURPRIZA! Membrii trupei ofera cate un CD cu demo-ul Requiem primilor 10 rockeri ce vor participa la concertul nostru.

REQUIEM DEMO PREVIEW – www.youtube.com/watch?v=RGr_Bg3SVB4

http://www.facebook.com/pages/The-Hourglass-Romania/244843988922078

 

UPDATE MINI-TARG: In seara concertului cei interesati isi vor putea procura GENTI, BRATARI si ACCESORII din piele naturala, confectionate exclusiv manual de Cristina Ganymede Leather Design intr-un mini-targ organizat ad-hoc la intrarea in sala concertului. Mai multe detalii la: http://www.facebook.com/Cristina.Ganymede.Leather

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top