Concerte Rock

TROOPER – “Tari ca muntii” pe 2 noiembrie in Jukebox Venue

Concertul TROOPER – Tari ca muntii, ce marcheza un deceniu de la lansarea albumului simbol TROOPER I, va avea loc pe 2 noiembrie in Jukebox Venue. Din ratiuni ce tin de programul incarcat al trupei, evenimentul, initial anuntat pentru 27 octombrie, a fost reprogramat la aceasta noua data.

“Strigat”, “Tari ca muntii”, “Pentru tot ce-a fost”, “Dorinta”, “Cum vreau eu”, “Totul e fals”, sau “Inca o lupta,” piese cu care TROOPER a facut istorie in heavy metalul romanesc si si-a castigat locul in inima celor care le sunt alaturi de 10 ani, vor face parte din setlistul spectacolului aniversar.

Asa cum TROOPER si-a obisnuit deja prietenii, cei prezenti la evenimentul din 2 noiembrie va avea parte de mai mult decat un simplu concert. Coiotu’ detaliaza: “va fi un show, cu un concept unitar, construit in jurul sintagmei simbol «Tari ca muntii»”.

Pentru concertul din Bucuresti se pun in vanzare bilete, la pretul de 20 lei. Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro

Tari ca muntii – turneu national interactiv

Showul din Bucuresti va fi urmat de turneul national “Tari ca muntii”, iar publicul va decide, cele 7 orase in care TROOPER va concerta. Votarea a inceput deja pe pagina de Facebook a formatiei: https://www.facebook.com/TrooperRocks.

Cei care vor fi prezenti la concertele din turneul aniversar “Tari ca muntii” vor avea parte de multe surprize de proportii

Pentru mai multe informatii vizitati: www.kompasevents.ro si www.trooper.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top