Noutati

TROOPER: bilete cu 50% reducere pe Eventim de vineri pana duminica

TROOPER: bilete cu 50% reducere pe Eventim de vineri până duminică

Primul week-end din anul universitar vine cu veşti bune pentru cei care încă nu şi-au luat bilet la concertul Trooper ce va marca  lansarea albumului Atmosfera: de vineri până duminică, se vor găsi bilete pentru acces general cu 50% reducere. Astfel, preţul unui bilet va fi 10 lei. 

Promoţia este valabilă exclusiv în reţeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro

Concertul ce marchează lansarea discului „Atmosfera,” este programat pe 19 octombrie, ora 20:00, la Turbohalle, în Bucureşti. Rezultat al unei munci de doi ani, „Atmosfera” este chintesenţa a tot ce înseamnă în acest moment o formaţie rock matură, cu experienţă şi in acelaşi timp foarte fresh. Experienţa de 18 ani a celor cinci rockeri, creativitatea, profesionalismul şi inventivitatea lor constituie argumentul forte al faptului că „Atmosfera” va reprezenta atât pentru repertoriul discografic al formaţiei, cât si pentru rock-ul românesc un moment de vârf. Pentru concertul de lansare sunt deja pregătite o mulţime de surprize. Aşadar, lăsaţi-vă surprinşi de „Atmosfera” creată de Trooper.

10 dintre cei care au bilete din categoria Meet & Greet pentru concertul Trooper din 19 octombrie vor urca pe scenă şi vor cânta o piesă în show-ul de lansare al albumului Atmosfera. Aceştia vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor afla dacă se află printre cei norocoşi chiar în cadrul sesiunii de autografe din ziua evenimentului.

Preţ bilete:

Categoria Guitar Clinic – 80 lei – include meet and greet + CD album nou +
guitar clinic (o ora) cu Balaurul şi Laurentiu. (50 bilete)

Categoria Meet And Greet – 40 Ron – include meet and greet + CD (50 bilete)

Bilet general promoţie – 10 Ron ( de vineri ora 00.00 până duminică ora 24.00)

Tracklistul albumului Atmosfera este următorul:

01. Anul Şarpelui
02. Hatebook
03. Pe Aici Nu Se Trece
04. Liceul Cimitir
05. Zi Dupa Zi (feat. Mihai Georgescu)
06. Dragoste Bolnavă
07. Rădăcini De Apa
08. Soarele Şi Luna
09. N-am Timp De Pierdut
10. În Stele (partea a II-a)
11. Paşii Ei (feat. Leo Iorga)
12. Trăieşte Clipa
13. Bonus: Mercy Killer (feat. Blaze Bayley)

„Liceul Cimitir” este primul single extras de pe albumul „Atmosfera” şi singura baladă inclusă pe acest material de studio. Clipul piesei, lansat de Trooper pe 3 iulie, a înregistrat peste 10.000 de vizualizări, în decursul unei singure săptămâni. http://youtu.be/zOkJ9ZukilI

Iar bonus track-ul „Mercy Killer” este singura colaborare a unei trupe de pe scena rock din România cu legendarul vocal al trupei Iron Maiden, din perioada 1994 – 1999.

Pentru a asculta piesele şi pentru alte detalii vizitaţi www.trooper.ro sau https://www.facebook.com/TrooperRocks

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top