Noutati

My Dying Bride transmite un mesaj pentru fanii din Romania

MY DYING BRIDE este o formatie care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Considerata a fi intemeietoarea unui gen si slavita de toti adeptii doom metalului, MDB poate fi numita o adevarata legenda.

Pe data de 26 octombrie 2013, englezii vor poposi la Bucuresti, unde vor canta in cadrul festivalului „Maximum Rock”, cel mai important eveniment metal al toamnei.

Desi My Dying Bride nu este o formatie straina de publicul din Romania, care a avut in trecut ocazia sa-I vada pe britanici in concert, concertul de la festival este primul pe care il sustine formatia in capitala tarii!

O reintalnire cu MDB nu poate fi decat un eveniment binevenit, cu atat mai mult cu cat fanii metal din tara sunt “doomeri” impatimiti.

In 2013, trupa sarbatoreste 20 de ani de la lansarea celui de-al doilea album, „Turn Loose The Swans”, numit „Dracula lui Bram Stoker pentru urechi” de catre prestigioasa revista Rolling Stone.

Formatia se afla momentan in studio, pregatind ceva special cu ocazia aniversarii. Cu toate acestea, trupetii si-au gasit timp pentru a inregistra un mesaj special pentru cei care vor participa la Maximum Rock Festival.

Urmareste videoclipul la adresa: http://www.youtube.com/watch?v=DbEdnfH9k1A

Reamintim ca MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti.

Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.

Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro).O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

S-a prelungit perioada pana cand puteti achizitiona bilete si abonamente la pret promotional!

Bilete pentru o singura zi:
90 lei: pana la data de 4 octombrie
100 lei: in perioada 5 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 lei: pentru ziua de 26 octombrie

Abonamente individuale:
145 lei: pana la data de 4 septembrie – Sold Out!
160 lei: in perioada 5 septembrie – 4 octombrie
175 lei: in perioada 5-24 octombrie
200 lei: in perioada 25-26 octombrie

*******
Organizatori: Promusic Events & Xlab Solutions
Eveniment recomandat de: Maximum Rock si sustinut de Ciuc Premium
Producator: Nelu Brindusan
Contact: festival@maximumrock.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top