Concerte Rock

The Kryptonite Sparks vor concerta în deschiderea Black Label Society la Belgrad

Pe 22 iulie 2015, The Kryptonite Sparks, vor concerta pe scena Dom Omladine, Belgrade Youth Center din Serbia, orele 20:00.

TKS: ” Suntem foarte încântați că cei din Black Label Society ne-au ales pentru a deschide seara și încălzi atmosfera. Este primul nostru concert în afară și abia așteptăm reacții din partea publicului! Majoritatea pieselor noastre sunt în limba română, așa că o să fie o explorare faină și nouă a conceptului de ”music as a language”. :)”

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de indie rock, alternative, funk, avant-prog și pop-rock.

Cu prima suflare in 2010, recreează aroma britanică a anilor 70, condimentată de groove; un melanj de modernism și simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă. Pot conține urme de pop!

În 2013 lansează primul lor EP, feedback-ul din partea publicului fiind unul pozitiv. În 2014 se alătură trupei Vița de Vie în turneul lor național ”Fenomental”, iar la începutul lui 2015 primesc premiul METALHEAD” Best Alternative Newcomer”. ”Ești”, primul single de pe următorul lor EP” Doi//A doua undă de bruiaj” este lansat la începutul anului și promovat ulterior la evenimente precum Zilele Prieteniei Bergenbier, Electric Castle sau Fish-Eye Fest.

Next stop – Belgrade!

 

www.thekryptonitesparks.com

www.fb.com/kryptonitesparks

instagram – @tksofficial

Răzvan Diaconu – voce + chitară
Rareș Diaconu – bass + backing
Răzvan Anton – tobe

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top