Concerte Rock

E-Force, Akral Necrosis si invitati speciali la Underground Metal Resistance August Assault, in Fabrica

Underground Metal Resistance revine pe timp de vara cu o editie speciala intitulata August Assault, pe 6 august, in Fabrica, cu ocazia turneului E-Force, care se intersecteaza cu cel al trupei Akral Necrosis. Pe posterul evenimentului se regasesc in calitate de invitati speciali Spinecrusher si tanara trupa Concurrency in Knowledge. Support 15 lei.

Line-upul serii:

E-Force
https://www.facebook.com/eforceoffical

Akral Necrosis
https://www.facebook.com/pages/Akral-Necrosis/131156943575470

Spinecrusher
https://www.facebook.com/Spinecrusherband

Concurrency in Knowledge
https://www.facebook.com/ConcurrencyInKnowledge

E-Force, formatia condusa de Eric Forrest (ex-frontman al legendarului grup Voivod), va sustine un turneu de promovare al noului album Demonikhol, lansat in urma cu o luna. In turneu, E-Force se opresc si la Bucuresti cu un show in Fabrica, unde se vor intersecta cu black thrasherii de la Akral Necrosis, aflati de asemenea in turneu la acea data.

In 2015, E-Force revine cu un nou album conceptual intitulat “Demonikhol”, avand ca subiect central alcoolul si distrugerile de toate felurile pe care acesta le poate produce. Din punct de vedere muzical, E-Force a devenit o infernala masina de tocat, alimentata de riff-uri acute si incisive ce sustin asaltul vocal al lui Eric, caruia i s-au alaturat ca invitati speciali Antonello Giliberto,Tomas Skorepa(exorcizphobia),Dan Baune(monument)Vincent Agar,Rob Urbinati(Sacrifice).

Akral Necrosis se vor afla in mijlocul turneului Black Initiatic Mass in care se vor opri si la Carpathian Alliance Metal Festival 2015. In paralel trupa pregateste lansarea unui split cu Marchosias pentru toamna acestui an.

Spinecrusher au acceptat invitatia de a se alatura din nou initiativei Underground Metal Resistance, luand o pauza de la pregatirile pentru albumul de debut pe care il vor lansa in curand.

Tanara trupa Concurrency in Knowledge intregesc line-upul serii cu o doza zdravana de sonoritati extreme inradacinate in death metal.

Underground Metal Resistance a luat nastere in 2011 cu un scop bine definit de la bun inceput – festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si sa demonstreze ca trupele romanesti merita toata atentia publicului, fara a lasa deoparte posibilitatea de a avea invitati speciali de afara, tot din segmentul underground. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top