Concerte Rock

T-REX va concerta la Bucuresti – 29 Martie 2012 in Hard Rock Cafe

Joi 29 martie 2012 legendara trupa de glam T-Rex va concerta la Bucuresti, in Hard Rock Cafe. Evenimentul face parte din seria Classic Rock Nights @ Hard Rock Cafe, care aduce periodic in fata publicului nume ce au facut istorie pe scena de profil.

La inceputul anilor 70 T-Rex a luat fiinta la initiativa chitaristului si vocalului Marc Bolan. Trupa si-a gasit identitatea in zona glam rock, segment pe care a cunoscut succesul si afirmarea la nivel mondial, cu hituri precum: Ride a White Swan, Hot Love, Jeepster, Get it On, 20th Century Boy, Children of the Revolution,Telegram Sam, Metal Guru.

In prezent, T-Rex are o activitate concertistica bogata si aduce in fata publicului melodiile din perioada de aur a grupului, in cadrul unor concerte, ce transpun spectatorii direct in miezul anilor ’70.

Biletele se pun in vanzare pe 22 noiembrie si vor fi disponibile la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si in Hard Rock Cafe.

Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe www.biletoo.ro si www.blt.ro

Pretul biletelor difera in functie de categorie:

Categoria VIP – 400 Ron (intalnire & poza cu trupa, afis & CD cu autograf)
Categoria I – 120 Ron (loc la mese)
Categoria II – 70 Ron (in picioare)

 

Sursa: www.kompasevents.ro

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top