Noutati

SUIE PAPARUDE CANTA LA B’ESTFEST SUMMER CAMP!

B’ESTFEST Summer Camp anunta un show exceptional marca Suie Paparude pentru vara aceasta, concertul din acest an urmand a marca si 20 de ani de existenta ai trupei. Trupa se va alatura line-up-ului anuntat pana in acest moment in Freedom Dance Arena, pe data de 6 iulie, in aceeasi zi cu Stanton Warriors. Cei de la Suie sunt o prezenta de traditie pe scenele B’ESTFEST inca de la inceputurile festivalului, dar show-ul de la B’ESTFEST Summer Camp 2012 va fi primul sustinut in Dance Arena, urmand a include, pe langa hit-urile cunoscute ale trupei, si un numar important de piese noi de pe viitorul album, precum si single-uri din catalogul formatiei, remixate in 2012.

Prezentata de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinuta de Vodafone, editia din acest an a festivalului va avea loc in perioada 6-8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park din Tunari. Printre artistii anuntati deja pe afisul festivalului se numara PULP, GARBAGE, ROYKSOPP, CARO EMERALD, MODESTEP, SELAH SUE, BOOKA SHADE, MILOW, SKINDRED, DOPE D.O.D., TROLLEY SNATCHA, ANDY C, KREATOR, MESHUGGAH, sau MOONSPELL.

Infiintata in 1992, Suie Paparude abordeaza un stil propriu de muzica electronica, combinand ritmuri electro, dubstep, hip-hop si rock alternative. Cele doua decenii de cariera ale trupei sunt dovada vie ca Suie este cea mai iubita formatie de muzica electronica din Romania. Componenta actuala este Mihai Campineanu – Michi – (producator muzical/clape/Ableton Live), Mihai Dobre – Dobrica – (voce) si Alexe Marius Andrei – Bean MC- (voce). Pana in prezent trupa a lansat 7 albume, aceasta lucrand intens la cel de-al optulea material discografic care va aparea in toamna acestui an. Dupa succesul din 2011, atunci cand prestatia lor a fost una dintre cele mai apreciate din festival, Suie promite pentru anul acesta un show inedit, cu multe surprize si noutati pentru fanii prezenti la B’ESTFEST Summer Camp!

Biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult. Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top