Concerte Rock

Stephen O'Malley (SUNN O))), Yoni Silver and guests, Lovers Ritual, Valerinne – 14 septembrie, Club Control

Stephen O’Malley, membru fondator al legendarului grup Sunn O:))) ajunge la Bucuresti pentru un show eveniment ce va avea loc in data de 14 septembrie, la Club Control din Bucuresti.

Stephen ii va avea ca invitati pe Yoni Silver, Adam Shelfan, Shmil Frankel si Ilan Volkov, muzicieni ce vor concerta la editia din acest an a festivalului George Enescu, eveniment unde il puteti urmari si pe O’Malley (15 septembrie, alaturi de Iancu Dumitrescu).

Cunoscut pentru dezvoltarea soundului drone doom/psyhedelic, O’Malley vine la Bucuresti pentru a prezenta acelasi stil muzical abordat si consolidat de Sunn O))), completat insa de abordari nonconventionale pregatite de muzicienii invitati pe scena.

O’Malley a colaborat cu nume precum Burning Witch, Grave Temple, Sarin, Thorr’s Hammer, Teeth of Lions Rule The Divine sau Ginnugagap. In anii 90 a realizat grafica prentru nume legendare precum Earth, Emperor, Melvins sau Boris. Portofoliul sau include si un numar impresionant de colaborari solo cu artisti precum Attila Csihar (Mayhem), Aaron Turner (Isis) sau Greg Anderson (Goatsnake)

Showul ii va avea ca invitati si pe Valerinne, in cadrul unui show special alaturi de Marius Costache (Discordless).

Evenimentul incepe la ora 20:00 iar pretul unui bilet este de 35 de lei.

Links:

Stephen O’Malley: http://youtu.be/md94O9T3OxA
Yoni Silver: http://youtu.be/XxnBkAWEdr4
Ilan Volkov: http://youtu.be/YStUI5lKeHg
Valerinne: http://youtu.be/9jCkdH4H8mQ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top