Concerte Rock

Soprana Tarja Turunen vine la Ateneul Român pentru un concert special de Crăciun

Tarja Turunen, regina muzicii finlandeze, revine la București pentru un show special de Crăciun ce face parte din turneul „Ave Maria Christmas Tour”. Pe 7 decembrie, la Ateneul Român, Tarja ne va îmbia simțurile și ne va introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu un spectactol susținut în premieră în România. Acompaniată de pian, vioară și flaut, Tarja va face încă o dată o demonstrație deosebită a versatilității vocale, pregătindu-ne sufletele pentru magia Crăciunului.

După turneul susținut cu succes în jurul lumii pentru promovarea albumului symphonic rock „Colours of the Dark”, soprana se întoarce la originile sale, muzica clasică, printr-un nou turneu „Ave Maria Christmas Tour”.

Tarja Turunen este recunoscută drept una dintre cele mai frumoase și reprezentative voci ale Finlandei. Artista a fost vocalista formației Nightwish de la înființarea trupei și până în 2005, dând voce unor piese devenite clasice ca „Wishmaster”, „Wish I Had an Angel” sau „Sleeping Sun”.

După despărțirea de trupă, Tarja a început o carieră solo, iar cu ajutorul unor instrumentiști de senzație printre care și tobosarul Mike Terrana, a lansat  4 albume de studio. Dar Tarja nu s-a oprit aici: artista a dezvoltat și alte proiecte alternative printre care „Beauty and The Beat”, în care a susținut concerte în întreaga lume fiind acompaniată de câte o orchestră locală și de toboșarul Mike Terrana. Cu „Beauty and The Beat„, soprana a venit și la București și a încântat audiența Sălii Palatului cu interpretări inedite din Mozart, Brahms, Bach, dar și Queen sau Led Zeppelin.

De curând, Tarja a experimentat și rolul de jurat și de antrenor în popularul talent show, The Voice of Finland, concurentul din echipa sa fiind desemnat marele câștigător al competiției.

Acum Tarja dă startul unui nou concept special croit după atmosfera sărbătorii Crăciunului, „Ave Maria Christmas Tour„, și include și România în turneul său, știind pesemne că se va bucura de aplauze călduroase ca de fiecare dată.

Evenimentul de la Ateneul Român este organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro la prețurile de 350 de lei la categoria VIP, 250 de lei la categoria I și 150 de lei la categoria a II-a.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top