Concerte Rock

SONATA ARCTICA | Trooper | Shifting Sands | An Theos – 15 iulie, Arenele Romane

Una dintrele ce mai populare si iubite trupe de power metal, SONATA ARCTICA, canta la Bucuresti pe 15 iulie la Arenele Romane in cadrul unui afterparty oficial METALHEAD Meeting 2015 !

Biletele se gasesc aici: www.iabilet.ro/bilete-sonata-arctica-in-concert-la-bucuresti-22946/ si in reteaua iaBilet (Uman, Muzica, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, Zebra Pay, Magazinul VGeneration, Magazinele Say Shop) dar si pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si in reteaua Eventim si Myticket (Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului)

Bielte costa: (earlybirdul a fost deja EPUIZAT)
– 60 de lei respectiv 80 de lei Golden Circle pana pe 1 iulie
– 65 de lei respectiv 85 de lei Golden Circle pana pe 15 iulie
– 70 de lei respectiv 90 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare

Invitatele speciale ale serii sunt formatiile: TROOPER, An Theos si Shifting Sands! TROOPER au aniversat recent 20 de ani de activitate asa ca showul de pe 15 iulie va avea un playlist special pentru fani cu piese din toata cariera trupei! An Theos si Shifting Sands sunt doua dinre trupele castigatoare la concursul “The Road To Kavarna” asa ca ne-am gandit ca cea mai buna cale de a le promova in continuare este in cadrul unui concert live “pe felie”, pe o scena mare!

Cu noua albume la activ si turnee alaturi de Nightwish, Dio, Stratovarius, Iron Maiden, Rhapsody sau Alice Cooper, finlandezii canta in premiera la Arenele Romane alaturi de alte doua trupe pe care le vom anunta in curand. Combinand power metalul cu symphonic si progressivem Sonata Arctica promit un show de zile mari pe 15 iulie, un adevarat Best Of al carierei de 20 de ani a trupei.

Bilete cu preturi speciale de presale pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua www.iabilet.ro/retea mai exact in magazinele Muzica, Uman, Perfect Tour, IQ BOX si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din toata tara. De asemenea, biletele se gasesc pe www.eventim.ro si in reteua Eventim.

Acestea Costa
– 60 de lei respectiv 80 de lei Golden Circle pana pe 15 iunie
– 65 de lei respectiv 85 de lei Golden Circle pana pe 15 iulie
– 70 de lei respectiv 90 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare

Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 500 de persoane.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Evenimentul este un afterparty oficial METALHEAD Meeting (11-14 iunie – Cotroceni Open Air) unde ii puteti vedea pe Satyricon, Dark Funeral, Amorphis, The Sirens, Heidevolk, Triptykon, Turisas, Lacrimas Profundere si multi multi altii

www.facebook.com/METALHEADMeeting

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top