Noutati

SKINDRED SI TRISTANIA SUNT NOILE CONFIRMARI DIN PROGRAMUL B' ESTEFST SUMMER CAMP!

Skindred si Tristania sunt cele mai noi nume confirmate in cadrul B’ESTFEST Summer Camp, alaturandu-se astfel celor deja anuntate: Garbage, Pulp, Stanton Warriors, Modestep Live si Dope D.O.D., Kreator, Moonspell, Obituary sau Messugah. B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura vara aceasta in perioada 6-8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park, pe malul lacului Pasarea din Tunari.

Skindred, trupa galeza alcatuita din 4 membri – Arya Goggin (tobe), Benji Webbe (voce), Dan Pugsley(bass) si Mikeydemus (chitara) – are un stil muzical extrem de versatil, ce imbina rock-ul alternativ si heavy metal-ul cu elemente reggae si punk rock. Formata spre finalul anilor `90, Skindred s-a bucurat de succes inca de la primul sau album intitulat „Babylon”, piese precum „Nobody”, „Preasure” sau „Selector” devenind adevarate hituri. Cu trecerea timpului, sound-ul trupei a evoluat considerabil, astfel ca piesele de pe „Union Black”, cel mai recent material discografic ce a fost lansat in luna aprilie a anului trecut, au fost imbogatite cu influente notabile de dubstep, hip hop si chiar drum and bass. Datorita show-urilor live explozive, trupa a devenit o prezenta constanta in line-up-ul unor festivaluri precum Download, Boardmasters, Wacken Open Air sau Sonisphere, urmand ca anul acesta Skindred sa-si treaca in agenda si B’ESTFEST Summer Camp, unde va fi prezenta pe data de 8 iulie.

Tristania, trupa metal gothica de origine norvegiana, a fost creata in anul 1996 de Morten Veland (voce), Einar Moen (clape) si Kenneth Olsson (tobe), ceilalti membri alaturandu-se grupului in vara anului 1997, cand au inregistrat si albumul numit „Widow’s Weeds”. Acesta a fost primul material dintr-o serie de sase albume de studio, de-a lungul carora trupa si-a diversificat stilul muzical, fara a renunta insa la elementele din muzica clasica precum orga, fluierul, vioara sau clavecinul care se imbina armonios cu vocea puternica a solistei. Devenita extrem de apreciata la nivel international, Tristania si-a trecut la randul sau in CV nenumarate festivaluri internationale, anul acesta urmand sa fie prezenta si la Bucuresti, pe 8 iulie, in cadrul B’ESTEFST Summer Camp.

Biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp pot fi achizitionate pana pe data de 15 martie in promotia „earlybird” la pretul de 215 lei (abonamentele de 3 zile), respectiv 95 lei (biletele de o zi), la care se adauga si un voucher de 10 lei pentru cei care doresc acces in camping. Acestea pot fi achizitionate online de pe www.MyTicket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului si din retelele afiliate MyTicket. Programul festivalului va fi completat cu noi nume in perioada urmatoare, mai multe informatii despre editia din 2012 a B’ESTFEST Summer Camp fiind disponibile atat pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cat si pe conturile de Facebook si Twitter ale evenimentului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top