Noutati

B’ESTFEST SUMMER CAMP: PROGRAMUL PARTIAL SI BILETELE DE O ZI!

Primavara vine cu un „martisor” si din partea B’ESTFEST Summer Camp, aducand informatii despre programul festivalului precum si bilete de o zi la pret promotional! B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in perioada 6-8 iulie, pe malul lacului Pasarea din Tunari.

Festivalul va debuta pe 6 iulie cu Garbage, The Qemists, Milow, Kreator si Moonspell, urmand ca Stanton Warriors sa sustina un show pe 7 iulie, cand pe scenele festivalului vor mai urca si Selah Sue, Mala Vita si Obituary. In ultima zi, pe 8 iulie, publicul va putea sa-i vada pe Pulp, alaturi de Caro Emerald, Andy C si Meshuggah.

Incepand de astazi, pana pe 15 martie, biletele de o zi vor putea fi achizitionate in promotia „early bird” la pretul de 95 lei, cu aproape 25% discount fata de biletul intreg. Dupa aceasta perioada, biletele de o zi vor costa 125 lei, urmand ca la intrarea in zona de festival, in zilele de eveniment, acestea sa fie disponibile la pretul de 150 lei. Promotia „early bird” este valabila atat pentru biletele de o zi, cat si pentru abonamentele de festival (215 lei fata de 265 lei dupa 15 martie si 285 lei in prima zi de festival). Biletele si abonamentele pot fi achizitionate online de pe www.MyTicket.ro, sau in Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului si retelele afiliate MyTicket. Programul festivalului va fi completat cu noi nume in perioada urmatoare, mai multe informatii despre editia din 2012 a B’ESTFEST Summer Camp fiind disponibile atat pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cat si pe conturile de Facebook si Twitter ale evenimentului.

*Programul festivalului va fi completat cu noi nume in perioada urmatoare. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica programul, din motive neaflate sub controlul lor sau elemente neprevazute de ultim moment. Biletul ofera acces la festival, nu la un spectacol individual al unui artist din cadrul programului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top