Concerte Rock

Show-ul Depeche Mode – o productie impresionanta!

In doar cateva zile, fanii celei mai iubite trupe de muzica electronica din istorie, vor avea sansa de a-si reintalni idolii in cadrul unui show cu adevarat impresionant. Considerat drept unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului, concertul Depeche Mode se va bucura de o productie extraordinara, peste 2000 de persoane fiind implicate in organizarea spectacolului ce va avea loc miercurea viitoare, pe 15 mai, la Arena Nationala, acesta fiind prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank.

Concertul trupei Depeche Mode se anunta a fi cu adevarat spectaculos, intreaga productie a evenimentului ce marcheaza cea de-a doua vizita a trio-ului legendar in Romania bucurandu-se de o desfasurare de forte impresionanta. In ziua evenimentului, pe Arena Nationala vor lucra peste 2000 de oameni: echipa de productie, barmani, plasatori, agenti de paza si tehnicieni, atat din Romania, cat si din tari precum Polonia, Ungaria, Turcia, Austria sau Germania. Intreaga productie a show-ului va veni in Romania cu 12 tiruri si 5 autocare, numai staff-ul trupei reunind peste 120 de persoane. De altfel, intreaga zona de culise a Arenei Nationale, va fi amenajata pentru a putea acomoda un numar cat mai mare de oameni. Nu mai putin de 6 cabine vor fi pregatite exclusiv pentru membrii trupei si apropiatii lor,  acestora adaugandu-se o zona speciala pentru garderobao camera de zi si alte doua lounge-uri, plus doua birouri de productie, pentru decorarea acestora utilizandu-se 12 canapele24 de masute de cafea si alte 96 scaune!

In backstage vor mai fi amenajate o sala de mese, dar si o bucatarie de 560 de metri patrati, fiind deja stiut ca cei trei membri Depeche Mode calatoresc peste tot alaturi de bucatarul personal, care supravegheaza atent intregul meniu. Cumparaturile se fac in fiecare dimineata, fiind vizate alimentele proaspete, organice, pregatite apoi in doua cuptoare speciale, cu convectie, pe care staff-ul trupei le transporta peste tot, in fiecare noua destinatie a turneului. La cererea expresa a membrilor trupei, in backstage vor fi amplasate si doua masini de facut gheata, una pentru cuburi, iar cealalta pentru fulgi, care vor functiona pe toata durata vizitei lor.

Desi calatoresc foarte mult iar programul lor este foarte incarcat, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher vor sa fie mereu la curent cu stirile de aceea insista ca din cabinele lor sa nu lipseasca televiziunea prin satelit, conexiunea la internet dar si cateva ziare locale si patru publicatii englezesti. In functie de timpul liber pe care il vor avea la dispozitie, membrii trupei voi vizita si centrul Bucurestiului de care s-au aratat foarte incantati dupa ce l-au admirat in mai multe articole si fotografii postate online.

Concertul Depeche Mode va avea loc miercuri, 15 mai, pe Arena Nationala, accesul in incinta zonei de spectacol fiind posibil incepand cu ora 17:00. Ultimele bilete se mai gasesc in reteaua magazinelorDiverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului. Luni si marti, bilete vor fi disponibile si la casa de bilete a Arenei Nationale, din Bulevardul Basarabia 37-39, intre orele 10:00-18:00, urmand ca miercuri, aceasta sa fie deschisa in intervalul 10:00 – 15:00. In ziua evenimentului vor functiona si casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin si Strada Maior Coravu, intre orele 10:00 si 21:00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top