Concerte Rock

Shadowland: spectacole anulate

București, 21 februarie 2014 – Reprezentațiile Shadowland programate pentru 23 și 24 februarie la Sala Palatului se anulează. Contravaloarea biletelor poate fi recuperată în termen de o lună de zile de la punctele de vânzare de unde au fost achiziționate.

Spectacolele Shadowland programate pentru 23 și 24 februarie la Sala Palatului din București se anulează, decizie determinată de interesul scazut al publicului pentru acest gen de spectacol și implicit de numărul redus de bilete vândute până în acest moment.

Events cere scuze celor care au cumpărat bilete și le mulțumeste pentru înțelegere. Pentru recuperarea contravalorii biletelor, cumpărătorii sunt rugați să se adreseze în perioada 1 – 31 martie punctelor de vânzare Eventim de unde au achiziționat tichetele, iar în cazul celor achiziționate online să trimită o solicitare la adresa contact@eventim.ro și să returneze biletele în original până la data limită la biroul Eventim (Str. Polonă nr. 15, Sector 1, București).

Pentru informatii suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990, aa@events.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top