Concerte Rock

Rock this Valentine Day! Concert BENETONE Band.

BENETONE Band si-a propus sa desfiinteze miturile siropoase despre Valentine’s Day si sa demonstreze tuturor ca… it rocks! Daca vrei sa petreci o seara incendiara, plina de surprize si classic rock, te asteptam la evenimentul organizat de BENETONE Band in Spice Club (Calea Victoriei, nr. 21-23).

De la ora 22:00 scena clubului bucurestean va fi animata de acorduri rock incarcate de pasiune si energie. Baietii de la BENETONE Band au pregatit pentru voi o lista de invitati cu totul si cu totul speciali, care vor canta alaturi de ei, printre care si soprana Andra Barbu. Cum ne place sa pastram misterul, o sa va lasam pe voi sa ii descoperiti pe ceilalti, joi, 14 februarie 2013.

Si pentru a face totul si mai special, alaturi de BENETONE Band vor fi prezenti la eveniment si „campionii dansului” de la DecoDance. Cei mai buni instructori ai scolii de dans vor invata perechile prezente pasii de baza pentru… surpriza! Va spunem doar ca e un gen foarte iubit si elegant. La final, cele mai descurcarete 3 cupluri vor primi cadou din partea DecoDance cate un voucher pentru o luna de cursuri de dans, gratis.

Pretul unui bilet de intrare la evenimentul de pe 14 februarie este de 15 RON. Rezervarile pot fi facute la numerele de telefon 0766.260.390 si 021.312.01.36. Asadar… let’s rock this Valentine Day!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top