Concerte Rock

Doua categorii de bilete pentru A Vision Of ELVIS s-au epuizat

Rob Kingsley este cel mai apreciat artist tribut ELVIS din Europa, iar sosirea sa in Romania este asteptata cu interes de fanii regelui. Biletele VIP si biletele din categoria 1. pentru spectacolul care va avea loc pe 8 februarie deja s-au epuizat. Mai raman in vanzare bilete din categoria 2, cu loc in sala, la pretul de 60 lei.

Daca va e dor de regele rock’n’rollului si de melodiile sale nemuritoare nu trebuie sa pierdeti spectacolul tribut A VISION OF ELVIS, care va avea loc pe 8 februarie la Hard Rock Cafe. Veti avea ocazia sa ascultati  „That’s Allright Mama,” „Blue Suede Shoes” sau „Jailhouse Rock,” piese care intruchipeaza spiritul efervescent al anilor 50-60 si sa va lasati patrunsi de balade rascolitoare precum „Love Me Tender”, „Are You Lonesome Tonight” sau „Suspicious Minds”, totul intr-un show spectaculos si impresionant, sustinut de Rob Kingsley.

http://youtu.be/ew2Wk4QHwdU

A Vision Of ELVIS recreeaza spectacolele regelui intr-o maniera fidela si plina de respect, deoarece Rob Kingsley considera posibilitatea de a-si omagia idolul, prin fiecare concert tribut, drept un privilegiu. Profunzimea abordarii si acuratetea detaliilor definesc aparitiile lui Rob, fapt scos in evidenta si prin vestimentatia de scena. Costumele sunt produse in Statele Unite, la BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confectionat faimoasele jumpsuit-uri purtate de Elvis Presley insusi, in cadrul aparitiilor din anii 70.

Artistul britanic Rob Kingsley este un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley. Dupa ani in care a studiat prestatiile live ale regelui, Rob a dobandit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atat in randul fanilor regelui cat si printre ceilalti artisti de profil.

In anul 2007 Rob Kingsley a dobandit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competitii destinate artistilor tribut Elvis, iar in 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European in cadrul Largest Official Elvis Competition. Rob Kingsley este cotat ca un showman desavarsit, ce farmeca publicul la fiecare reprezentatie, reusind sa reaprinda flacara pasiunii si sa recreeze atmosfera electrizanta a unui show al regelui.

Spectacolul face parte din seria Legends Tribute In Concert @ Hard Rock Cafe, in cadrul careia va ajunge la Bucuresti, pe 1 martie, si reprezentatia A VISION OF MERCURY, ce il are in prim plan pe foarte indragitul solist Joseph Lee Jackson.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top