Noutati

RoadkillSoda – Ties That Bind

RoadkillSoda, lanseaza primul videoclip oficial, Ties That Bind. Regizat de Valeriu Catalineanu, (www.ouroborusstudio.ro), clipul surprinde atmosfera r’n’r specifica formatiei si stilul oldschool al anilor ’70, transpunand visual mesajul piesei Ties That Bind.

Formatia RoadKillSoda a lansat la finalul lunii aprilie primul album de studio, Oven Sun, un material cu recenzii foarte bune atat din presa de specialitate locala cat si internationala.  Albumul “Oven Sun” reprezinta trairile individului trezit in pustietate, nevoit sa admire si sa accepte ambele stari, bune sau rele. De la miraje si oaze la arsura soarelui si desertul interminabil, albumul este o metafora a trairii din perspectiva RoadkillSoda. Un „Happy-end” descris prin jale si deznadejde si situatii nu tocmai roz, parcurse cu o masca de suras marsav, albumul rezuma cel mai bine expresia „F**k ‘em with a smile”.

Acum formatia a dat startul unor concerte de promovare ale acestui disc de debut. RoadKillSoda va urca pe scena B’estfest (5 iulie, scena Jaggermeister ), Karma to Burn (10 iulie, Private Hell) si la Rockstadt Extreme Fest pe 29 august, urmand ca in viitorul apropiat mai multe date de concert sa fie dezvaluite. 

RoadkillSoda este formata din Sebastian Stancu (Spiritual Ravishment) – voce; Mihnea Ferezan (Tep Zepi, M-51) – chitara; Victor Ferezan (Tep Zepi) – bass; Alex Ghita (Mediocracy, Traum, Environments) – tobe.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top