Reportaje/Cronici

Recenzie – Status Quo a concertat aseara in premiera la Sala Palatului din Bucuresti!

Sala Palatului a rasunat miercuri, 17 octombrie, pe ritmurile rock ale legendarei trupei britanice Status Quo! Timp de o ora jumatate fanii prezenti la concert s-au bucurat si au cantat alaturi de favoritii lor! Prezentat de Volksbank si organizat de Emagic, concertul a fost primul show din cariera trupei sustinut la Bucuresti.

Seara a fost deschisa de concertul celor de la VH2, trupa urcand pe scena putin dupa ora 20:00, pregatind publicul pentru ceea ce avea sa urmeze. Cei prezenti au fredonat alaturi de Gabriel Cotabita si colegii sai cele mai cunoscute piese VH2, iar in jurul orei 21:00, pe scena au urcat cei de la Status Quo care, cu o energie debordanta, au ridicat in picioare Sala Palatului inca de la primele acorduri de chitara. Pe parcusul serii, publicul a cantat alaturi de formatia britanica hituri celebre precum “Caroline”, “In the Army”, “Whatever You Want”, dar si piese incluse pe cel mai recent material, Quid Pro Quo. Trupa a comunicat in permanenta cu publicul, experienta si profesionalismul lor putand fi observat pe tot parcusul prestatiei live. Mai mult decat atat, dupa incheierea concertului, acestia au dedicat cateva minute bune  fanilor prezenti, oferind autografe si stand de vorba cu acestia.

Dupa concertul de la Bucuresti, trupa a plecat catre Sofia unde va sustine urmatorul show, urmand ca in luna noiembrie sa cante in Moscova, Munchen, Regensburg si Frankfurt.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top