Festivaluri

Program și reguli de acces la Maximum Rock Festival 2016

Weekend-ul acesta, pe 14 și 15 octombrie 2016, ne întâlnim cu toții la Arenele Romane din București pentru o nouă ediție MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2016!

Astfel, în cele două zile de festival, sunteți așteptați să vă bucurați de concertele unor trupe rock/metal cât mai diverse, precum KAMELOT (SUA), MOONSPELL (Portugalia), SERENITY (Austria), IN MOURNING (Suedia), VOTUM (Polonia), TIARRA (Romania), E-AN-NA (Romania), GOD (România), WHITE WALLS (România), ARSEA (Italia), ANURYZM (Emiratele Arabe Unite), AEVERIUM (Germania) BURNING ROME (Italia), BEYOND THE EXISTENCE (Grecia), LACHRYMOSE (Grecia) și VELIAN (Bulgaria).
Pentru buna funcționare a evenimentului, există câteva reguli de acces pe care publicul este rugat să le respecte:

Accesul la concerte se face pe bază de bilet (abonament). Când posesorul biletului face accesul, abonamentul va fi preschimbat într-o BRĂȚARĂ pe care posesorul are obligația să o poarte pe parcursul celor 2 zile de eveniment!
Ruperea brățării duce cu sine ANULAREA abonamentului! Sub nicio formă brățara nu trebuie înlăturată pe parcursul celor 2 zile de eveniment.

Este interzis accesul în zona festivalului:

-cu arme sau obiecte periculoase, inflamabile sau care pot pune în pericol viața celor din jur;
-cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detașabil);
-cu aparate video de filmat;
-cu aparate de înregistat audio;
-cu substanțe interzise;
-cu orice fel de sticle, recipiente și mâncare (în incinta Arenelor Române vor există puncte în care cei interesați pot achiziționa mâncare);
-dezlipirea de afișe și reclame lipite în incinta Arenelor Romane, precum și deteriorarea diferitelor semne puse de organizatori în zonă sau a mijloacelor de stingere a incendiilor aflate în incinta festivalului.

Băuturile vor putea fi achiziționate pe bază de jetoane, ce vor fi procurate de la standurile speciale din incinta Arenelor Romane.
Alimentele și jetoanele se vor achiziționa prin plată în cash. De asemenea, la locație nu se vor putea folosi cardurile.
Festivalul va avea loc indoor, la cort încălzit, și va exista și garderobă.

Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului în alte scopuri decât cele prevăzute poate aduce cu sine anularea biletului și poate interzice accesul deținătorului biletului la eveniment.
Persoanele sub 16 ani au acces la concert doar însoțiți de un adult, iar acesta va răspunde de minor.

Toți participanții la eveniment trebuie să se supună perchezițiilor de la intrare și să respecte regulamentul.

De reținut:

Acreditările de presă se pot ridica vineri de la intrare, în intervalul 17:00 – 18:30.

Biletele publicului, în varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, în format electronic, sub formă unui PDF ce conține un cod de bare și datele evenimentului. Acestea pot fi tipărite de dumneavoastră sau le puteți prezența la intrare, direct de pe ecranul telefonului. 

 

Program MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2016:

 

*Reamintim că sesiunile de Meet & Greet se adresează doar celor care și-au achiziționat ticket VIP la festival. Acesta trebuie să fie însoțit de un bilet de festival valabil.

Biletele pentru cele două zile se găsesc online pe pe  www.AmBilet.ro, www.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) la prețul de 125 lei (până joi) și, de asemenea, vor putea fi achiziționate și la intrare la prețul de 135 lei.

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock, susținut de CiucPremiumDomeniile Sâmburești, Jaggermeister și recomandat de Rock FM.

Event: 14-15.10.2016 Maximum Rock Festival

Și dacă mai vreți încă un impuls pentru a veni la festival, puteți citi aici 10 motive pentru care trebuie fiți neapărat prezenți la Maximum Rock Festival 2016!

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top