Concerte Rock

False Reality anunta detaliile noului album, End of Eternity

Trupa False Reality din Brașov își va lansa primul album în format CD, via Loud Rage Music, în data de 26 octombrie. Intitulat „End of Eternity„, albumul a fost înregistrat, masterizat și produs de Robert Cotoros (Hteththemeth, The Bipolar Disorder Project), iar artista Claudia Negrilă a fost responsabilă cu partea grafică.

Stilul celor de la False Reality poate fi încadrat în sfera Old-School Melodic Death Metal, cu influențe care trec de la Progressive și Doom până la Black Metal. Deși trupa activează încă din anul 1999, discografia False Reality mai este completată de doar un EP, „Tales of Eternity„, lansat în anul 2002, principalul motiv fiind lunga perioadă de pauză dintre anii 2003 și 2011 a trupei.
Albumul „End of Eternity” conține 7 piese și poate deja fi pre-comandat pe pagina de Bandcamp a Loud Rage Music: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/false-reality-end-of-eternity

Piese:
1. Bewitched
2. The Silence Within
3. Rapture and Pain
4. Rih al Khamsin
5. Requiem into Darkness
6. End of Eternity
7. Dear Friend

Lansarea albumului va fi completată de o serie de concerte pe care trupa le va susține începând cu luna Ianuarie, prin întreaga țară.

Contacte:

False Reality
www.falsereality.ro
www.facebook.com/FalseRealityBand

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top