Concerte Rock

Primele trupe confirmate la Metal Crush Party

Metal Crush Party anunță primele trupe ce vor urca pe scena Amfiteatrului Mihai Eminescu, în zilele de 5, 6 şi 7 Octombrie 2012.

WHITE WALLS – Foştii membri din Protest Urban şi din Fortuneteller s-au unit în 2009 pentru a da naştere a ceea ce se cheamă White Walls, o trupă constănțeană ce practică un progressive metal adesea comparat cu sound-ul celor de la Tool, The Ocean, Protest the Hero, sau Textures. Celebritatea lor a prins un contur şi mai solid atunci când în 2010, White Walls a devenit câştigătoarea Finalei Naționale Global Battle Of The Bands, clasându-se ulterior pe locul 5 în topul mondial stabilit în finala concursului de la Kuala Lumpur, Malaezia. După lansarea albumului de debut la Asiluum Records , intitulat Mad Man Circus, trupa a susținut foarte multe concerte în țară cât şi un turneu amplu în Europa, ceea ce a dus la consolidarea numelui şi la câştigarea unui numar mare de fani. În prezent, constănțenii lucrează la albumul cu numărul doi din carieră, foarte aşteptat atât de presa de specialitate, cât şi de simpatizanți.

KHORS – Trupa de origine ucraineană ce prestează un black metal bazat pe tematici mistice, cosmice şi păgâne a debutat în 2005 cu un full-length la o casă de discuri din Ucraina, iar astăzi activează la consacratul Candlelight Records. Aceasta s-a format cu un an mai devreme când tobarul Khaoth (ex – Tessaract, ex – Hate Forest) s-a alăturat trupei. Khors a susținut numeroase concerte în țara de proveniență, în Rusia, Belarus şi în Moldova, urmând să lanseze în prima parte a lunii septembrie al optulea material discografic, Wisdom of Centuries. Ucrainienii au mai împărțit scena de-a lungul timpului cu trupe ca: Tessaract, Nokturnal Mortum, sau Fleshgore.


AKRAL NECROSIS – În 2006 nişte pasionați bucureşteni ai black metalului au intrat în sala de repetiții cu scopul de a crea monstrul numit Akral Necrosis, nume provenit din termenul medical din greaca veche pentru nevroză. Cu scena s-au împrietenit din 2007, iar de-atunci s-au făcut remarcați prin energia puternică transmisă cu precizie în timpul show-urilor. Pandemic Dominion este primul album al trupei, material ce deține un sound de excepție în rândul release-urilor româneşti, iar piesa ce dă titlul albumului este însoțită de un videoclip realizat de Costin Chioreanu. Aceasta a fost şi prima piesă a unei trupe româneşti inclusă într-o compilație lansată de celebra revistă Terrorizer, Fresh Flesh apărută într-un număr al publicației din anul 2011.
ASHAENA – Moldovenii tradiționali din Ashaena şi-au construit ritmurile cu gândul la devotamentul pentru țara în care s-au născut. Originari din Bârlad, Ashaena şi-au format un stil muzical infleunțat în cea mai mare parte de folclor, definindu-l ca pagan black metal. Primul album al formației a fost lansat în 2009 şi se numeşte Cei Născuți din Pământ.
Metal Crush Party va avea loc între 5 – 7 octombrie la Amfiteatrul Mihai Eminescu, din parcul Național Lia Manoliu, Bucureşti. Metal Crush Party este realizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 2 Bucureşti şi al Centrului Mihai Eminescu, fiind susținut de Ageless Club. Biletele costă 25 lei pe zi, sau 45 lei abonamentul pe toate cele trei zile şi se găsesc de cumpărat în rețeaua Eventim, sau pe site-ul Metalhead.ro.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top