Concerte Rock

Parcarea Salii Polivalente va fi indisponibila pentru concertul Deep Purple

Pentru concertul trupei Deep Purple ce va avea loc maine seara, parcarea Salii Polivalente va fi indisponibila, spectatorilor fiindu-le recomandata utilizarea mijloacelor de transport in comun.

Mult asteptatul concert al trupei britanice este aproape sold-out, fluxul mare de oameni estimat fiind motivul principal pentru care autoritatile recomanda inchiderea parcarii, pentru a folosi Calea Piscului exclusiv pentru acces pietonal. Calea Piscului (cu intrare din Bulevardul Tineretului) este una dintre principalele alei de acces si, totodata, singura posibilitate de intrare cu masina pe platforma ce gazduieste parcarea Salii Polivalente, de aceea prezenta automobilelor poate deveni un pericol pentru spectatorii asteptati la eveniment. Organizatorii recomanda asadar utilizarea mijloacelor de transport in comun. Daca utilizarea masinii personale este imperativa, se poate folosi parcarea Palatului Copiilor, situata in imediata vecinatate a Salii Polivalente, numarul de locuri disponibile fiind limitat.

Prezentat de Ciuc Premium, concertul Deep Purple va avea loc pe 20 februarie, la Sala Polivalenta. Accesul va fi posibil incepand cu ora 19:00, cu cateva minute inaintea orei 20:00 fiind programat sa inceapa concertul trupei din deschidere, Grimus, urmat indeaproape de show-ul Deep Purple.

Ultimele bilete mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si de la casa de bilete a Salii Palatului, urmand ca, in limita disponibilitatii, acestea sa poata fi cumparate si de la intrarea in Sala Polivalenta, in seara evenimentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top