Concerte Rock

Maximum Rock Awards 2013 – cine sunt invitatii celor de la Rezident EX

Formatia REZIDENT EX a anuntat invitatii speciali alaturi de care va canta pe data de 26 februarie 2014, in cadrul „Maximum Rock Awards 2013„.

Este vorba despre Leo Iorga (Ex Compact, Cargo, Schimbul 3, actual Pacifica), Dudu Isabel (Vespera, Voices Of Silence, Seven, Vocea Romaniei), Klaus Pardos (ex-CASH), Ciprian Rosulescu si Sebastian Bolocan. Rezident Ex este singura formatie din Romania care a castigat doua trofee: „Best Romanian Rock Band” si „Best Romanian Rock Album”.

Trupa doreste sa le multumeasca fanilor care au votat-o printr-un spectacol de zile mari. Pe aceeasi scena vor mai canta si formatiile Apa Simbetii, castigatorii premiului „Best Romanian Metal Newcomer” si Changing Skins, invitati speciali.

Va reamintim ca gala de decernare a premiilor la „Maximum Rock Awards 2013” va avea loc pe data de 26 februarie 2014, in Club Colectiv, incepand cu ora 20:30.

La cererea publicului, am decis ca biletele pentru „Maximum Rock Awards”, gala de premiere care va avea loc pe data de 26 februarie 2014 in Club Colectiv din Bucuresti, sa poata fi achizitionate si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro)la pretul promotional de 20 de lei.

Acest pret este valabil pana in ziua concertului. Pe data de 26 februarie, biletele vor putea fi achizitionate doar de la intrare, la pretul de 25 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top