Noutati

Noul album Metallica disponibil in pre-comanda

Metallica va lansa cel de-al unsprezecelea album de studio Hardwired…To Self-Destruct, pe 18 noiembrie via Blackened Recordings. Materialul este primul album de studio dupa Death Magnetic (premiat cu multiple discuri de platina) al trupei castigatoare a noua premii Grammy® si incluse in Rock and Roll Hall of Fame. Hardwired…To Self-Destruct este disponibil pentru pre-comanda pe Metalhead, incepand de astazi, in diferite configuratii ce includ: CD, Vinyl, CD Deluxe si Deluxe Boxset. Albumul este  mixat si masterizat de Greg Fidelman, cel care a lucrat alaturi de trupa si pentru Death Magnetic.

„Chiar au trecut opt ani? Nu ai zice!” spune Lars Ulrich, tobosarul Metallica.

„Evident ca suntem mai mult decat entuziasmati sa impartasim noile piese cu toti prietenii nostri. Am stat in studio alaturi de Greg in ultimele 18 luni, pornind motoarele creativitatii din nou. Ceea ce iubim noi sa facem cel mai mult este sa lansam muzica noua, sa venim din nou in fata publicului si tot ceea ce asta presupune, asa ca pregatiti-va!”

Hardwired, Moth Into Flame si Atlas, Rise! sunt cele 3 piese dezvaluite deja de pe noul material si totodata instant grat pentru fiecare pre-comanda a albumului digital. Hardwired, primul single lansat de pe noul album, a fost cantat pentru prima oara in timpul unei transmisiuni live din studioul Metallica. A urmat apoi Moth Into Flame, iar de de Halloween Metallica a lansat, Atlas, Rise!.

Hardwired…To Self-Destruct, primul album de studio dupa Death Magnetic este disponibil pentru pre-comanda pe GetMusic, in mai multe formate.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top