Concerte Rock

MOON MUSEUM – noul proiect al lui OIGAN (KUMM)

MOON MUSEUM – noul proiect al lui OIGAN (KUMM) invitati ANDREI ROBIN PROCA, ANDREAS ARON , JOHN CIUREA in  Rockstadt Brasov.
11 Ianuarie 2014

SUPORT ARTISTI 15 LEI

Numele de Moon Museum vine de la o placuta de ceramica de aproximativ 3cm, continand desenele a 6 artisti pop din anii ’60, depusa pe luna de Apollo 12.
Proiectul Moon Museum vine de la Eugen Nutescu (Oigan), chitara si voce in trupa Kumm, caruia i s-au alaturat la voce Mihai Grama si Ami Crisan. Initial, proiectul avea ca scop interpretarea intr-o varianta mai acustica a pieselor de pe albumul solo Oigan – Sex with Onions. In timp, insa, in playlist au aparut tot mai multe piese noi, fapt pentru care, la sfarsitul anului 2012, s-a inregistrat, la Timisoara si in Cluj-Napoca la Luna Recording Studio, albumul „Moon Museum”. Varianta de studio a pieselor a beneficiat de prezentele lui Tavi Scurtu la tobe, Utu Pascu la bas si contrabas si Csergo Dominic la vibrafon.
Pentru a pastra cat mai mult din sonoritatile albumului, la concertele de lansare alaturi de Moon Museum vor urca pe scena invitati speciali – Andrei Robin Proca la chitara, Andreas Aron la bas si John Ciurea la tobe

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top