Concerte Rock

Monarchy – Feeding the Beast Tour la Brasov

Trupa bucuresteana Monarchy vine la Brasov pentru un super concert pe 12 octombrie in Club Rockstadt. Show-ul face parte din turneul de promovare al primului album, Feeding the Beast.

Monarchy ajung la Brasov pentru cel de-al patrulea concert din Feeding the Beast Tour. Dupa concerte la Alba Iulia, Cluj Napoca si Bacau bucurestenii vin sa ofere un show plin de energie alaturi de trupa Gateless.

Concertul va incepe la ora 21 :00, iar primii 15 platitori de bilet vor primi gratuit o copie a albumului Feeding the Beast.

Monarchy canta un progressive metal cu influente din thrash si power iar stilul lor fresh si showurile pe care le ofera le-a adus descrierea de energy metal. Monarchy au ajuns la urechile faimosului Slash, care i-a recomandat producatorului documentarului Another Day, Another Adventure si astfel trupa ajunge personajul principal al filmarilor care prezinta Romania.

Aparitia primului album, Feeding the Beast, nu a ramas fara ecouri. Presa germana ii apreciaza pentru structura pieselor: ”Hysteria” ataca cu un hookline convingator, ”Soul Capture” continua cu un cor grandios si chiar si alte piese, care dau impresia de a fi mai putin hard, ca ”Earthquake” sau ”Feeding the Beast” lasa impresii profunde si devin obsedante. Monarchy acopera suveran si zona baladelor: lunga piesa ”Soul Capture” este scrisa solid, fara kitch si nonsensuri inutile.”Feeding the Beast” creeaza conditii optimale pentru un debut si este fara discutie un album superior.” ( PowerMetal.de)

Presa de specialitate romaneasca ii lauda pentru concertele oferite, vocea solistului Dragos Cretu, tobele bine punctate si clapele melodioase, per  ansamblu trupa fiind considerata una dintre cele mai bune aparute in ultima vreme.

Concertul de  la Brasov va fi urmat de altele doua la Arad si Timisoara pe 2, respectiv 3 noiembrie, iar noi date vor fi anuntate in curand. In acest weekend, Monarchy sunt prezenti la Conventia Internationala de Tatuaje, unde vor canta duminica incepand cu ora 14:00.

Monarchy inseamna:

Dragos Cretu – voce

Iulian Rob – chitara

Marian Leusteanu – bas

Cornel Stefan – clape

The Beast – tobe

Pagina de facebook: https://www.facebook.com/monarchyband

Event oficial: www.facebook.com/events/349541978464557/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top