Concerte Rock

Concert Butterflies in My Stomach – 18 octombrie, Vertigo, Bucuresti

Joi, 18 octombrie, se anunță noapte magică în București!

Butterflies in My Stomach, trupa care iți dă peste cap simțurile cu ritmurile de nu-jazz, funk, electro te invită la un concert magic, în cea de-a doua seară dedicată inaugurării clubului VERTIGO din centrul istoric al Bucureștiului!

Și dacă un nou club își deschide portile, BiMS își deschide aripile muzicale pentru a prezenta publicului atât piesele cunoscute (Tricoul, Million Dollar Baby, Another You, Lucrurile bune) cât și piesele noi, a căror amprentă e la fel de specială și de elegantă ca toată muzica “fluturilor din stomac”.

Deschiderea va fi facută de către The Boxes  – o trupă care a început să-și scrie istoria muzicală din 2011 ca proiect indie folk/acoustic rock cu influențe blues, jazz și funk, surprize se anunță pe tot parcursul serii (și nu, nu vor fi doar surprize muzicale), Clubul VERTIGO va fi în sine o surpriză pentru cei cărora le plac locurile cu stil și de bun gust.

Evenimentul va începe la ora 22:00, accesul se va face începând cu ora 19:30, biletul de intrare este 20 de lei  iar adresa clubului VERTIGO este Blănari 21 (la etaj)

Pentru cei care doresc un preview de stare, iată paginile oficiale ale celor doua trupe invitate:
https://www.facebook.com/bimsoficial
https://www.facebook.com/theboxes.ro/info

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top