Concerte Rock

Maximum Rock Festival 2014

Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul „must-see” al toamnei la Bucuresti, se apropie cu pasi repezi!

Fanii formatiilor participante vor avea ocazia sa asculte, pe langa melodiile deja consacrate, si melodii nou-noute, extrase de pe viitoarele discuri ale trupelor.

Threshold, Evergrey, Elvenking si Emergency Gate au pregatit albume fresh, de pe care vor extrage piese care nu au mai fost ascultate live pana la festival!

Threshold, monstri sacri ai metalului progresiv britanic, vor scoate in septembrie 2014 discul „For the Journey”. Elvenking a lansat deja in martie materialul „The Pagan Manifesto”. Evergrey pregateste indelung asteptatul „Hymns for the Broken”, pentru 26 septembrie 2014, in timp ce Emergency Gate va lansa „Infected” in aceeasi luna.

Este clar ca toamna aceasta va fi una foarte productiva pentru trupele participante la Maximum Rock Festival, totul spre avantajul participantilor care vor avea sansa sa asculte live in premiera noi melodii!

Cu toate acestea, nici celalalte formatii care vor canta la eveniment nu sunt mai prejos. Dark Tranquillity a lansat cel mai recent disc, „Construct”, in 2013. Tristania a scos in 2013 „Darkest White” iar Unleashed a lansat „Odalheim” in 2012. Asadar, toate formatiile implicate in festival au realizari recente importante!

„Maximum Rock Festival” 2014 va fi un regal al muzicii metal moderne si niciun fan al genului nu trebuie sa lipseasca de la un eveniment care, pe langa concerte, le va oferi participantilor si foarte multe activitati interactive, ca targuri de merchadise, expozitii speciale, performance-uri, concursuri si multe altele!

In curand, mai multe informatii si despre formatiile romanesti care vor lua parte la show!

In acest moment, programul festivalului pe zile este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, I’m The Trip etc
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Code Red, Open Mind etc

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal – valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro – 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro – primele 50 bucati) – include:

– acces 2 zile la festival
– acces warm up party festival*
– acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Cumpara abonamente la festival in rate!!!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
– prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
– a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua e

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top