Concerte Rock

Manfellow – Running Clouds live in Panic!

Sambata 30 martie vino in club Panic! sa-i vezi si sa-i asculti pe Manfellow, o trupa cunoscuta pentru show-urile extravagante si un sound exploziv, o fuziune de rock alternativ, rock progresiv si space rock. Running Clouds deschid seara intr-o tonalitate rock energizanta, osciland intre alternativ si progresiv.

Rock the night!
Afterparty: Panic at the Indie Disco with Leo!

Intrare: 15 lei

FB event

 

Manfellow este o trupa de rock aternativ, infiintata in toamna anului 2011, in Bucuresti. In doar un an si jumatate, si-au construit un CV impresionant, fiind premiati sau castigand competitii importante de muzica live din tara si din strainatate. Manfellow au fost invitati sa deschida seria de concerte  de pe scena Fusion a Festivalului Exit, Novi Sad, Serbia – cel mai mare festival de muzica live din Europa de Est.

Fondatorul GBOB, Tore Lande, manager si promotor de concerte pentru artisti ca Rod Seward, Gary Moore, Oscar Peterson, Sex Pistols, etc spunea ca piesa Why a celor de la Manfellow este una dintre cele mai bune melodii pe care le-a auzit in ulltimii ani.

 

Premii:

2011- Campionii Nationali Global Battle of the Bands (GBOB), Bucuresti

2011- Premiati la Festivalul Romanesc Stufstock, Sectiunea Newcomers

2012-  Campionii competitiei Trofeul Club A – Avanpost Rock – Prima Editie, Bucuresti

2012 –  Vicecampionii Mondiali Global Battle of the Bands (GBOB), Londra, Marea Britanie

“Manfellow are excellent musicians and songwriters. Their strong and well-versed songs simply captured the audience although out their performance. Their unique sound and catchy melodies easily set them apart from other bands playing alternative rock.” – GBOB Press Release London, UK, 2012.

”(…) cel mai bun loc ocupat de o formaţie de la noi în Finala Mondială a celui mai mare concurs de muzică live din lume” – Jurnalul National.


” Invitati in emisiunea noastra, experienţa lor in materie de muzică s-a recunoscut imediat în interpretarea live foarte bună, Manfellow nefiind cu nimic mai prejos decât trupele din afară.” – TVH 2.0

Manfellow:

Dan Leompescu (Danny) – Voce, Chitara, Pian

Cristi Anca (Americanu) – Chitara, Backing Vocals

Andrei Filip (Jah) – Bas, Backing Vocals

Claudiu Rusu (Kani) – Tobe, Percutie

www.manfellowband.com
www.facebook.com/manfellow
www.reverbnation.com/manfellow

❢ ❢ 

 

Cine vrea nori sa-si cumpere! Sau mai bine ascultati Running Clouds.

Infiripata undeva pe la sfarsitul anului 2010, ideea de trupa le trazneste lui Vlad (vocal) si Turcu (chitara), dupa ce se cunoscusera de cateva ore la o petrecere. Urmeaza procesul creativ, din care pe loc, iese prima piesa ( daca va va placea World of Grey, aveti sa-i multumiti si unei mese de bucatarie care a sevit drept spatiu meditativo-haotic pentru compunere). Dupa alte doua saptamani de compus, cunoscut mai bine, impartit aceeasi camera, mancare si muzica, iau nastere primele 8 piese ale trupei. Porneste apoi cautarea celorlalti membrii ai trupei, unde aterizeaza Achim (bass) si  Edy (tobe), in formula actuala.
Prima aparitie live se produce in martie 2011 in clubul Elephant. Urmeaza o serie de concerte in Bucuresti si alte orase, unde trupa imparte scena cu nume mai mari si mai mici din zona rock-ului romanesc.

Running Clouds gadila rockul alternativ ducandu-l spre rock progresiv, fiindca il gadila prea tare, iese de pe timp si schimba prea multe pasaje muzicale.

De ce sa fiti in public la un concert Running Clouds?
Pentru ca nu stii la ce ar trebui sa fii mai atent, la chitara sau la voce, pentru ca o sa te intrebi daca Turcu mai are splina dupa cat de mult a sarit, pentru ca o sa te doara burta de ras de glumele lor, de costumatii si de atitudine ,pentru ca Achim o sa bea mai mult beri decat tine in timpul concertului si… pentru ca la final ultimul strop de energie al trupei ramas se duce catre tine.

www.facebook.com/runningclouds.ro
soundcloud.com/running-clouds

Panic! club – Str. Academiei, nr. 14, in pasajul Victoria, intrarea dinspre Facultatea de Arhitectura (fosta locatie a clubului Control).

www.facebook.com/clubpanic

Parteneri media:  Radio GuerrillaZile si NoptiJurnalul NationalBeWhereSapteSeriVICE,  Decat o RevistaSUNETETATAIAArte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica,  IQadsFeederVeioza Arte,Metropotam.roInfoMusic.roMusicnights.roUrban.roBestmusic.roMetalhead.roMetalfan.roNo.3.rob365.ro9am.roModernism.roLiternet.ropartyhub.roHypeStreet.roTonight.euHipmag.roAnyplace.ro,tilllate.comiConcert.roNights.roBeatfactor.roGingergroup.roOrasulm.euhailaconcert.roRockstage.ro, MaximumRockalternativ.roelectroblog.rothebeat.romuzicabuna.rohyperliteratura.rostudentie.ro,  woobicha.roMixtopia.rosofresh.rosub25.rosubAsfalt.rocooperativaurbana.ro,  121.roshoppingreport.roshoppingnews.rohotcity.rokudika.romodista.roafterhours.rovinsieu.roevenimenteincluj.ro,indiescouts.roletsrock.robestial.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top