Concerte Rock

LUNA AMARA – GuerriLIVE cu BOGDAN SERBAN

Seria concertelor GuerriLIVE Acoustic cu Bogdan Șerban continuă luni, 18 februarie, cu trupa Luna Amară. De la 6 la 7 seara. Concertul poate fi urmărit și în variantă VIDEO, pe facebook.com/radio.guerrilla
LUNA AMARĂ este cea mai complexă şi mai controversată apariţie muzicală a scenei rock româneşti din anii 2000 încoace. Cenzurată din cauza opiniilor politice tranşante, cu un clip pe tv atunci când încă nu exista un album, prezentă la toate festivalurile importante, o noutate absolută prin integrarea sunetului de trompetă într-un sound alternative, LUNA AMARĂ şi-a format un public al său, un public care vrea să înţeleagă mai mult, care vrea să se implice mai mult.
Trupa a început să cânte în 1999, însă abia în 2004 apare albumul de debut Asfalt. În acelaşi an, trupa apare pe prima pagină a mai multor cotidiane naţionale, datorită unor probleme de cenzură ivite la Cluj, Bacău şi Alba-Iulia, dar şi datorită unei interpretări pline de semnificaţii politice la Stufstock Vama Veche, în direct la TVR1.
Al doilea album, Loc Lipsă (Roton/ R.U.L.), a beneficiat de cel mai lung turneu de cluburi din istoria rock-ului românesc, cu peste 35 de date pe parcursul a doar trei luni. În tot acest timp, LUNA AMARĂ s-a implicat activ în campania „Salvaţi Roşia Montană!”, cei doi solişti au găsit timp să scrie şi poezie, iar Mihnea chiar să publice două cărţi, „No Future” şi „Mânia.Ro”.
În 2009, trupa a lansat un nou album, Don’t let your dreams fall asleep, susţinut de un turneu de promovare în 18 oraşe.
În 2011, se lansează următorul album – „Pietre În Alb”.
LUNA AMARĂ începe anul 2013 lucrând la un videoclip pentru piesa „Pietre în alb”.
Componenţă: Nick Făgădar – voce, chitară; Mihnea Blidariu – voce, trompetă, chitară; Sorin Moraru – bass; Răzvan Ristea – tobe; Şerban Onţanu – chitară.
GuerriLIVE înseamnă concerte susținute de trupele noului val din muzica românească.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top