Concerte Rock

Aniversare DAOS 3 ani, powered by DESPERADOS@26-27 aprilie cu E.M.I.L., Luna Amara, East Roots, dj K-lu si multi altii…

Vineri, 26 aprilie si sambata, 27 aprile, Club Daos sarbatoreste 3 ani de existenta si de evenimente live de calitate. Cu aceasta ocazie sarbatorim 3 ani de cand, prin multa munca si daruire, o fosta hala industriala a fost tranformata in club si unde, impreuna cu partenerii si prietenii nostri am putut aduce in fata publicului nume internationale a scenei rock, electronice si nu numai.
Petrecerea aniversara se va desfasura pe parcursul intregului weekend si va avea ca headlineri trupe si artisti precum E.M.I.L., Luna Amara, East Roots, Goodbye to Gravity, dj K-lu si multi altii.

Porgramul pe zile este urmatorul:

Vineri, 26 aprilie pe scena vor urca trupele E.M.I.L. si EAST ROOTS, petrecerea va continua cu un veteran al petrecerilor de muzica electronica: dj K-lu, impreuna cu un mai tanar dj Elementrix. Aceasta seara este sustinuta de partenerii nostri de la berea DESPERADOS ce vor intretine atmosfera pana dimineata.

Sambata 26 aprilie pe scena vor urca una dintre trupele nostre preferate: LUNA AMARA, impreuna cu o trupa tanara si foarte talentata GOODBYE TO GRAVITY si clujenii de la Sky Swallows Challenger. Dupa concert petrecerea va continua cu dl LeFonz.

Mai multre detalii in curand….

Eveniment sustinut de DESPERADOS.
www.consumadesperadosresponsabil.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top