Concerte Jazz & Altele

Live Show Jazz&Blues – Diana Odesteanu – Maidayi Brasov

Sambata, 23 Februarie, te introducem in atmosfera cluburilor „de altadata”, cu muzica (jazz&blues) cantata live de Diana Odesteanu. Refrene cunoscute, precum „New York, New York” sau „My Way” si atmosfera calda ne vor trimite in America anilor `40, cand bobby soxer-ii renuntau la incaltari si se aruncau in mijlocul ringului.
–––––––––––––––––––––––––
Diana Odesteanu este un nume local, avand prezente numeroase pe scenele autohtone, cu recitaluri apreciate si o voce extrem de placuta, tonalitatea flexibila permitandu-i sa abordeze genuri muzicale variate si extrem de complexe. Provenita dintr-o familie cu inclinari spre latura artistica (tatal sau a fost pianist si dirijor la Teatrul Muzical si mama cantareata), destinul Dianei nu putea fi decat unul muzical.
A absolvit Scoala de Arte din Brasov – sectia pian, dupa care au urmat numeroase colaborari cu nume si live band-uri precum Peter Pollak sau Transylvania Jazz Band. Dupa o perioada petrecuta pe vase de croaziera, dorul de casa si de familie au readus-o in Brasov, unde si-a continuat cariera.
O voce calda care merita ascultata.
–––––––––––––––––––––––––––
intrare libera
Info&rezervari: 0268/470027 si 0745/356358

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top