Concerte Folk

Lansare carte & Concert Folk – Club Sineer's

Iubitori ai muntelui si nu numai, va invitam joi, 21 martie 2013, ora 12:00, la lansareacartii: “Avalansele. Conditii, tipuri, riscuri”, in amfiteatrul “George Valsan”, aflat in sediulFacultatii de Geografie a Universitatii Bucuresti (adresa: Bd-ul N. Balcescu nr. 1, etaj 3).
Prezentarea cartii va fi realizata de cei trei autori: Anca Victorina Munteanu, AlexandruNedelea, Narcisa Milian.

Dupa cum spunea Nicolae Iorga, “Natura iti da zilnic exemplul de a trai” – tumultos saulin, pasnic sau navalnic. Poate fi grava sau severa, dar intotdeauna are dreptate. Fenomenele naturii urmeaza legi clar definite si se manifesta doar atunci cand anumite conditii converg.

Avalansele, ca fenomene naturale spontane sau provocate de om, sunt determinate de conditii care, pot fi, totusi, cunoscute.
In acest context, autorii prezinta cauzele proceselor, etapele si conditiile de manifestare ale acestora, tipurile, importanta documentarii, mijloace de autoprotectie. Sunt date exemple atat
din Muntii Carpati, cat si din alte arii montane.

Lansarea de carte reprezinta o etapa a proiectului “Importanta muntelui in mediu si societate”, care doreste sa atraga atentia asupra unor probleme actuale ale spatiului montan.

Seara, avem placerea sa va invitam de la ora 20:00 in Club Sineer’s (str. H. Botev nr. 12),pentru concertul folk “Seara cantecelor de la focul de tabara”.

Info: – e-mail: munteanca@yahoo.com,
– tel. 0727357888
– facebook: https://www.facebook.com/events/166062490212347/

Rezervari: 0723.511.597 Bilet: 5 lei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top