Concerte Folk

Concert MIRCEA BANICIU

Sprint Media si Bestmusic.ro va invita joi, 14 martie, in Hard Rock Cafe, la un concert extraordinar cu Mircea Baniciu si trupa sa. Vino sa canti impreuna noi hiturile care au cucerit generatii intregi si continua sa stranga fani de pretutindeni!
Cu o activitate scenia de aproape 40 de ani, din care remarcam prezenta sa ca solit vocal al trupei Phoenix, Mircea Baniciu are la activ 4 albume si este fondatorul trupei Pasarea Colibri, alaturi de Florian Pittis, Mircea Vintila si Vlady Cnejevici, fiind unul dintre numele sonore ale muzicii folk rock romanesti.
Alaturi de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Cafe si promite un show plin de piese nemuritoare.
Puteti cumpara bilete la concert dupa cum urmeaza:
– Cu 60 de lei acces normal cu loc la masa si 80 de lei VIP (cu loc in fata scenei) – online pe www.iabilet.rowww.bestmusic.ro si pe aplicatia de mobil Cinemagia.
– Cu 70 de lei, respectiv 90 de lei VIP la Hard Rock Cafe sau la intrare in ziua concertului.
Pentru biletele in format electronic se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului. Pentru rezervari va rugam sa sunati la nr. 021 2066261.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top