Concerte Rock

La mulți ani, Steve Stevens!

București, 5 mai 2014 –  Steve Stevens, legendarul partener de scenă al lui Billy Idol, împlinește astăzi 55 de ani! Pe 29 iunie, el se va afla la București alături de Billy Idol, în turneul său european de vară. Doar azi, de Ziua Bărbatului, ofertă fulger la bilete: bilete în Golden Ring la pret de ring în rețeaua Eventim! Un concert organizat de Events.

Steve Stevens (născut Steven Bruce Schneider pe 05 mai 1959) este chitarist si compozitor american. Faimos mai degrabă pentru strânsa cooperare cu Billy Idol, Michael Jackson și Vince Neil și mai puțin pentru eforturile sale solo (Atomic Playboy și Flamenco Go-Go), Stevens e cunoscut fanilor și de pe micul ecran (apare, alături de soția sa, Josie Stevens, în showul “Married to Rock” difuzat de canalul E!). Cântă frecvent alături de fostele glorii muzicale din „Camp Freddy”, precum și împreună cu starurile din „Rock’n roll All Stars”,  „The Magnificent 7” sau „Ducati All-Stars”.

Steve Stevens este deținătorul unui Grammy pentru imnul Top Gun. Pelicula regizorului Tony Scott (un adevărat monstru sacru al filmelor de acţiune: „Enemy of the State”, „Déjà vu” sau „The Taking of Pelham” – 1, 2 şi 3) a mers direct în inima generaţiei rebele a anilor ’80 şi l-a transformat pe Tom Cruise, în rolul lui Maverick, pilotul genial care nu respectă regulile, într-una dintre cele mai mari vedete ale lumii. Top Gun a fost filmul cu cele mai mari încasări ale anului 1986, cu 177 milioane dolari doar în SUA.

Membru al trupei Bromley Contingent, fan Sex Pistols, Billy Idol a fost vocalul popularei trupe britanice de punk Generația X din 1976 până la destrămarea trupei, în 1981. Apoi a decis să își încerce norocul în America. Moment în care s-a cuplat cu Steve Stevens, un parteneriat muzical important. De aici încolo, Billy a turnat hit după hit, printre care “Rebel Yell,” “White Wedding,” “Dancing With Myself,” „Flesh For Fantasy,” “Hot In the City,” „Eyes Without A Face,” and „Cradle of Love” și multe altele.

Ofertă fulger la bilete: doar azi, de Ziua Barbatului, biletele în Golden Ring sunt disponibile la pret de ring în rețeaua Eventim (160,5 lei)! De mâine până în preziua concertului de la București, biletele sunt disponibile la prețurile de 160,5 lei (Regular) și 214 lei (Golden Ring). Pe 29 iunie, la intrare, biletele Regular vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei, iar biletele Golden Ring la prețul de 235,4 lei. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Un eveniment recomandat de Rock FM si susținut de Prima TV. Parteneri: TVH, TV City, Romania TV, Ziare.com, 220.ro, Port.ro, Iconcert, Infomusic.com, Metalhead.ro, Bestmusic.ro, Maximumrock.ro, Comunicate de presa.ro, Media Image, MediaIQ, Unirea Shopping Center, The Light Cinema.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top