Concerte Rock

L.O.S.T., DINUMBRĂ și FALSE REALITY – Live in Rockstadt (Brasov)

Clubul Rockstadt și trupa DinUmbră vă invită să petreceți  pe 29 Septembrie 2012 ora 19.00 o seară magică alături de următorii creatori ai misterioaselor armonii de toamnă:

L.O.S.T. (melodic death metal)
BB Hanneman – chitară, voce

Vlad Busca – bass, voce
Dragos Halmagi – keyboards
Victor Stoica – tobe
www.we-are-lost.com/
www.facebook.com/wearelostAvând o experienta îndelungata în scena româneasca, de aproape 20 ani, ce a cuprins printre altele numeroase premii la festivaluri, aparitii radio-tv precum si 4 albume înregistrate anterior cu Abigail, Cronos, Dies Irae si Warganism), trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid în underground, toate concertele fiind foarte reușite și cu un nucleu de fani devotați în continuă creștere.
Cu o discografie ce constă într-un EP, „Last Breath” (2005) și un LP, „Remains Of Pain” (2010), trupa a susținut numeroase concerte împreună cu nume ca Novembre, Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom, Hammerfall sau Moonspell.DinUmbră (doom death metal)
Liviu Ustinescu – voce
Sebastian Buga – chitară
Cristian Stîlpeanu – chitară
Sorin Tudor- bass
Mirel Cristea- tobe
www.dinumbra.ro
www.facebook.com/dinumbra

DinUmbră s-a înființat în anul 1998, cu intenția hotărâtă de a crea un stil nou în rockul românesc.
Discografia trupei cuprinde un LP(„DinUmbră”, 2003), două EP-uri („Haunted By Snails”, 2007, respectiv „Sântandrei” 2011), precum și multe alte prezențe pe compilații din underground.
Cu un nou line-up și după proaspătul lansat „Sântandrei”, DinUmbră a început în forță acest an, având apariții live aproape lunar, în marea majoritate a concertelor fiind headliner. Concertului din data de 29 septembrie din Rockstadt va însemna o nouă gură de oxigen pentru o trupă care își revendică ușor, dar sigur, un rol important în underground-ul românesc.

False Reality (melodic death metal)
Ioan – voce
Luci – chitară, voce
Silviu – chitară
Radu – bass
Codruț – tobe
Vlad – keyboards
www.falsereality.ro
www.facebook.com/FalseRealityBand

Înfiinţată în decembrie 1999, False Reality a revenit pe scenă în anul 2011, după o pauză de 8 ani, într-o nouă componenţă. Cu o singură apariţie discografică, LP-ul „Tales of Eternity” (2001), trupa promite un show presărat cu o amplă varietate muzicală, de la riff-uri brutale la pasaje lente şi armonioase, o punte de trecere către alte dimensiuni spirituale, către alte realităţi.

PRET BILET: 15 RON

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top