Concerte Rock

Kruna Neios

Ce poate sa fie mai placut decat o revedere cu prietenii? Ultima data ne-am salutat si ne-am bucurat la DBE, un ritual Frumos, care, ne permitem sa credem, inca staruie in amintirile tuturor.

Cum sfarsitul de an sta sa vina, echipa DonisArt este mai mult decat incantata sa va invite la ultimul eveniment din acest an, sa ne rostim amintiri, sa ne bucuram de prezenta unor trupe interesante dar si de muzicienii lor, caci gazdele noastre, Next Dream Event, se vor ocupa ca, dupa evenimentul in sine, sa stam mult in noapte impreuna, intr-un cadru intim si rezervat exclusiv pentru noi. Si evident, sa putem gasi relaxarea intr-un oras de o frumusete aparte, Brasov.

Va fi timpul pentru a ciocni si un pahar de orice, ca la trecerea dintre ani, poate ca si vremea ne va ajuta cu un peisaj hibernal unic, astfel ca, sambata de 8 decembrie sa se incapataneze sa ramana in memorie mult timp, prin aroma faptuitului KRUNA Neios.

Am inceput si sesiunea de rezervari de bilete, pentru cei ce vor sa se asigure ca vor intra printre primii in selecta si intima sala de teatru Reduta, unde, timp de cel putin 5 ore, ne vom lasa invaluiti de muzici frumoase, interpretate de 4 trupe mai mult sau mai putin cunoscute la noi.

Nu mai avem ce sa va spunem despre ROME, caci pentru Jerome si echipa lui Romania este un loc unde, de fiecare data, revin cu mare placere.

CECILIA EYES au fost doar o singura data, in Bucuresti, dar au amintiri fabuloase de la acel eveniment. Trupetii sunt oameni extraordinari, plin de modestie dar din cale afara de prietenosi.

EVERY SILVER LINING HAS A CLOUD este o trupa ce a promis, la primul eveniment KWOON din Romania, ca, daca vor incepe sa cante live, primul concert va fi in Romania, Si se tin de cuvant! O buna ocazie sa ne reintalnim si cu cativa membri KWOON, printre care si liderul Sandy Lavallart.

Si pentru SYVEN KRUNA Neios este un moment crucial, caci si ei vor urca pe scena pentru prima data. Plus faptul ca ne vom bucura si de lansarea noului album, pe care il vom asculta integral atunci, alaturi de o videoproiectie speciala!

Mai este destul de mult timp pana la KRUNA Neios, aveti tot timpul sa va ganditi, sa analizati si sa decideti daca ne vom intalni pe 8 decembrie. Pentru noi va fi o mare onoare sa va avem acolo, prieteni vechi sau noi, cunoscuti sau inca necunoscuti!

Cu prietenie,

DonisArt

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top