Concerte Rock

Hypocrisy, în premieră în România la METALHEAD MEETING

Pe 21 septembrie, la Arenele Romane, se pregăteşte unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013 –  prima ediţie a festivalului METALHEAD MEETING.

Festivalul va avea ca invitaţi o serie de nume de top ale scenei internaţionale metal şi nu numai, primul mare nume confirmat fiind, în premieră în România: Hypocrisy! Urmează în cel mai scurt timp confirmarea unui al doilea headliner de talie internaţională, alături de alte trupe străine, dar şi româneşti.

HYPOCRISY (Suedia) – melodic death metal

Legenda suedeză condusă de Peter Tagtgren ajunge pentru prima dată în România, în calitate de headliner. Hypocrisy a luat naştere undeva în 1990, ca urmare a unei excursii a lui Tagtgren în Florida, unde l-a şi cunoscut pe Phil Fasciana, chitaristul formatiei Malevolent Creation, căruia i-a promis că următoarea sa vizita în S.U.A. va fi alături de o trupă.

Debutul Hypocrisy a însemnat Penetralia, disc lansat în 1992 şi înregistrat în studioul lui Peter. Şi la această dată este considerat unul din cel mai brutale materiale din scena death metal europeană. Un an mai târziu a urmat Pleasures Of Molestation, material ce a atras atenţia casei de discuri Nuclear Blast, alături de care Hypocrisy se bucură de o colaborare de aproape 20 de ani. Adevărata putere Hypocrisy avea să fie dezvăluită odată cu lansarea albumului The Fourth Dimension, disc ce a introdus pasaje atmosferice, părţi melodice, părţi instrumentale influenţate de muzica rock şi un fundal sonor ce a devenit ulterior un trademark al suedezilor.

Obsesia lui Tagtgren pentru extratereştri, Illuminati şi tot ce ţine de domeniul SF s-a materializat în albume ce au scris istorie în scena internaţională, Hypocrisy ajungând rapid în elita death metal, concertând drept cap de afiş la cele mai importante evenimente de profil de pe mapamond.

Show-ul Hypocrisy din România va promova ultimul album al trupei, „End Of Disclosure”, lansat în luna martie, însă pe scena de la Arenele Romane se vor auzi toate piesele „grele” care i-au consacrat pe suedezi.

 

Mai multe detalii despre trupa la:

http://www.hypocrisy.cc/

https://www.facebook.com/hypocrisy

Biletele pentru METALHEAD MEETING se pot găsi online exclusiv pe www.iabilet.ro (inclusiv cu plata ramburs sau OP), la următorul link:

https://www.iabilet.ro/bilete-hypocrisy-in-premiera-in-romania-la-metalhead-meeting-397#comanda

În format fizic, biletele se vor putea cumpăra începând cu 10 iulie în reţelele de distribuţie Eventim, MyTicket, Bilete.ro şi Biletoo, la următoarele preţuri:

Presale:

80 lei – Zona B

120 lei – Zona A (în faţa scenei) – doar 500 de bilete

 

În ziua concertului:

95 lei – Zona B

145 lei – Zona A (în faţa scenei)

Un eveniment produs şi organizat de METALHEAD şi Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top