Concerte Jazz & Altele

Freedom Jazz Festival

Festivalul Freedom Jazz, unul dintre cele mai semnificative proiecte culturale ale acestui sezon estival, va avea loc intre 19 si 21 iulie, la Vama Veche.

Cu acest prilej, Marius Mihalache isi lanseaza proiectul I like Romania, o creatie etno-jazz-clubing, pe care artistul isi propune sa constituie pilotul unui turneu international, in 2013. Iubitorii genului vor putea sa se bucure insa ceva mai repede de cateva dintre cele mai noi piese ale artistului.

Lucrez in aceste zile la finalizarea materialului muzical care va fi o creatie etno-jazz-clubbing, bazata pe filonul muzical romanesc, tratat intr-o viziune moderna, cu influente din jazz-ul contemporan, pe ritmuri de clubbing. Este cel mai important proiect al meu din ultimii 10 ani si astept cu emotie intalnirea cu publicul din Vama Veche„, spune Marius Mihalache.

In cadrul Freedom Jazz, eveniment  produs de Fundatia Bravo vor urca pe scena celebritati ale jazz-ului mondial, precum Sergio Mendes, Blood Sweat & Tears, Billy Cobham, Boo Boo Davis, dar si cele mai importante nume din jazz-ul romanesc. Cele 3 zile de festival le vor oferi iubitorilor de jazz, pe langa recitalurile din programul de seara, workshop-uri cu unele din personalitatile invitate, expozitii de grafica si pictura cu teme inspirate de acest gen muzical, lansaride carte si materiale muzicale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top