Concerte Rock

Foreign Beggars – B'ESTFEST Summer Camp Pre-Party

B’ ESTFEST Summer Camp anunta pentru editia din aceasta vara o serie de pre-party-uri care vor aduce, pe langa muzica live, si o parte din experienta pe care fanii o vor putea trai intre 6-8 iulie in B’ ESTFEST Park din Tunari! Primul nume care va deschide suita evenimentelor de „incalzire” pentru B’ESTFEST este Foreign Beggars, iar show-ul va avea loc pe data de 31 mai, in club Fabrica.

Pre-party-urile B’ESTFEST vor aduce spiritul festivalului mai aproape de publicul roman, fiecare eveniment urmand a avea drept invitati artisti internationali, din diferite genuri muzicale ce se vor regasi si in programul editiei din acest an. Primul pre-party va avea loc pe 31 mai, in club Fabrica din Bucuresti, avandu-i in prim plan pe membrii trupei Foreign Beggars, urmand ca pe 4 iunie, iubitorii de rock sa-si faca incalzirea in cadrul concertului Slayer – powered by B’ESTFEST Aftershock.

Foreign Beggars, nume cu rezonanta in randul iubitorilor de hip-hop si dubstep, este una dintre cele mai apreciate exponente ale curentului ce imbina frazarea specifica hip-hop-ului cu beat-urile de dubstep si grime. De altfel, lista colaborarilor cu artisti din sfera muzicii dubstep sau drum’n’bass este impresionanta, rezultatul fiecarui proiect bucurandu-se de un raspuns pozitiv din partea fanilor. „Contact”, piesa produsa de Noisia, a avut un succes fabulos, clipul acesteia inregistrand aproape sase milioane de vizualizari pe Youtube. Trupa a castigat, in anul 2004, Best New Act la UK Hip Hop Awards, un an mai tarziu fiind desemnata Best Group in cadrul Lyric Pad Hip Hop Awards. In 2010, Foreign Beggars a fost nominalizata la Urban Music Awards alaturi de Roots Manuva, Professor Green si Tinie Tempah, in acelasi an fiind invitata de Prodigy sa ia parte la turneul acestora din UK, urmat de o serie de aparitii la festivaluri precum Exit, Glastonbury, Splash sau Dour.

Ca urmare a unor schimbari aparute in programul trupei Foreign Beggars, primul pre-party-ul oficial B’ESTFEST Summer Camp se muta pe data de 31 mai, intr-o noua locatie: club Fabrica. Amon si Dj Undoo se vor ocupa de warm-up, urmand ca AFO si Carbon sa dea startul muzicii live, pregatind terenul pentru membrii trupei Foreign Beggars. Prezentat de Ciuc Premium, evenimentul este organizat de Emagic.

Amon

In cei aproximativ 7 ani de activitate, Amon nu a fost atasat niciunui gen anume, dar a fost in totalitate atasat muzicii. De aceea, coordonatele seturilor sale se schimba in functie de party, de locatie sau stare, trecand in revista genuri precum drum and bass, nu-jazz, nu-disco, dubstep sau indie-dance. A mixat pe aceeasi scena cu DJ Marky, Andy Fletcher, Kormac, Matrix, Noisia si Bailey dar si impreuna cu artisti locali precum Bully, Snow, Phlo sau Dropdread.

DJ Undoo

Pentru DJ UNDOO, pickup-ul este instrumentul muzical preferat cu ajutorul caruia poate manipula sunetele de pe disc in asa fel incat sa dea nastere unor noi compozitii ritmice si muzicale, sau poate modifica si transpune piese deja existente intr-o forma complet noua. In 2011, a participat la campionatul mondial de Dj (DMC Online), unde a obtinut 19 puncte de la juriul format din fosti campioni DMC si locul 1 la votul publicului. In acelasi an, a lansat pe site-ul oficial www.djundoo.ro albumul „Ain’t Fast Food Music”, ce se deosebeste atat prin sound-ul variat cat si prin cei cu care a colaborat pe acest material, „adevarati poeti ai strazii” dupa cum insusi DJ Undoo ii descrie pe Carbon, Catalin (Coma), Butch sau K-Gula.

AFO

AFO, alias Emil Teleaga, activeaza de mai bine de 11 ani pe scena hip-hop romaneasca. Este membru oficial Facem Records si a colaborat de-a lungul anilor cu artisti si producatori remarcabili de pe scena locala si internationala. Fost campion multiplu la Battle lucreaza in momentul de fata la primul album solo ce va iesi in toamna lui 2012. De-a lungul timpului, a reusit sa isi puna amprenta pe materiale ca: „SDST – Mecanismul de modificare a mintii umane LP” alaturi de Underman, „2012 LP” impreuna cu ADN, Subsapte si Sagace Snephrue si „Fiul omului mixtape” impreuna cu Grigo.

Carbon (Facem Records)

Nume reprezentativ al underground-ului romanesc, Carbon a descoperit hip-hop-ul imediat dupa anul 1989. Colectia de casete si pasiunea pentru muzica cresteau de la o zi la alta, astfel ca in anul 1994 a inceput sa scrie, trei ani mai tarziu devenind membru Pirats Klan. Afiliat label-ului Facem Records, a colaborat de-a lungul timpului cu unii dintre cei mai apreciati MC din Romania. In anul 2009, a lansat albumul „Reactii adverse” ce contine piese alaturi de Cedry2k, DOC, AFO, Deliric 1, Vlad Dobrescu, Nwanda, ADN, Grasu XXL, Bitza si Raku. In prezent, Carbon lucreaza la un nou album care se va numi „Catharsis” si care va fi lansat chiar luna urmatoare.

Biletele pentru pre-party vor fi disponibile incepand de astazi, 18 aprilie 2012 la pretul de 35 lei in pre-sale, pe www.MyTicket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, urmand ca in seara evenimentului pretul sa fie majorat pentru biletele disponibile la intrare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top