Concerte Rock

FAUNLET – lansare de album

Marti 21 ianuarie, trupa Faunlet revine pe scena din Control cu ocazia lansarii unui nou album: `Fauna of the heart Flora from beyond`. Riff-urile furtunoase de chitara vor inunda sala odata cu performance-ul invitatilor speciali: Flesh Rodeo.
Intrare libera.
AFTERPARTY w. BRUTUS! – 50% discount la bar, dupa ora 22.00h

Sala Berlin/ Club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4

***

Trupa Faunlet a luat nastere in octombrie 2011 la initiativa lui Peter (VADUVABOB, Uma Swan).
Perversa si intunecata, muzica lor combina franturi si nuante de post-punk, shoegaze, gothic noise, post-rock si doompop, intr-un stil pe care ei il numesc Dark Gaze.
Concertul din Control face parte din seria de live-uri ce promoveaza noul lor album de studio “Fauna of the heart Flora from beyond”.

https://facebook.com/FaunletOfficial
http://faunlet.bandcamp.com/
http://youtube.com/faunletofficial/
____________________________________________________

Flesh Rodeo este o formație de alternative metal din București
alcătuită din Radu Ursoiu (voce), Andrei Bratu (chitară), Alexandru Zamfir (chitară), Adrian Iosif (bas) și Bogdan Horodnic (tobe). Bazele formației au fost puse încă din 2008 dar line-up-ul și direcția stilistică s-au clarificat de abia în 2010, primul concert având loc în luna martie a anului 2011. Până la ora actuală, formația a susținut 55 de concerte, împărțind scena cu nume precum White Walls, Karma To Burn, Alternativ Quartet, Luna Amară, Implant Pentru Refuz sau Point Blank și participând la două ediții consecutive ale B’estfest.

În 2013, formația a lansat primul album de studio, intitulat „Tellurium-128”, care conține 8 piese compuse în perioada 2008-2012 și înregistrate de Marius Costache la Next Dog Studio.

http://www.fleshrodeo.com
http://www.facebook.com/fleshrodeo
http://fleshrodeo.bandcamp.com/

Parteneri media: SapteSeri, VICE,  Decat o Revista,SUNETE,  Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere, TATAIA, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica,  IQads, Feeder, VeiozaArte, Metropotam.ro,InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro,Modernism.ro, Liternet.ro,
 partyhub.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro,Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock ,
alternativ.ro, electroblog.ro,muzicabuna.ro, hyperliteratura.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro, 121.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro,
 evenimenteincluj.ro, indiescouts.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top