Noutati

ESTE OFICIAL, MOONSPELL CONCERTEAZA B'ESTFEST SUMMER CAMP 2012!

B’ESTFEST Summer Camp aduce un nou motiv de bucurie pentru fanii muzicii rock: zvonul aparut la finalul saptamanii trecute privind prezenta trupei Moonspell in cadrul festivalului s-a adeverit! Moonspell va concerta in cadrul editiei B’ESTFEST din acest an, ce va avea loc in perioada 6-8 iulie in locatia inaugurata vara trecuta, B’ESTFEST Park, pe malul lacului Pasarea din Tunari.

Moonspell este una dintre cele mai cunoscute trupe de gothic metal din lume, stilul sau fiind recunoscut pentru amestecul de influente black metal, doom metal si dark metal. Originara din Portugalia, Moonspell s-a format in anul 1992, primul EP intitulat Under the Moonspell fiind lansat doi ani mai tarziu. La scurta vreme de la debut, trupa a devenit una dintre cele mai cunoscute reprezentante ale curentului metal din Portugalia, fiind de altfel una dintre primele trei trupe rock ce au reusit sa ocupe cele mai inalte pozitii in clasamentele portugheze, celelalte fiind Metallica si Iron Maiden. Trupa si-a consolidat rapid pozitia de lider in tara natala, reusind treptat sa se impuna si pe scena internationala. Moonspell a lansat de-a lungul timpului 8 albume de studio, fiind premiata in repetate randuri pentru vanzari record. Anul acesta, pe 27 aprilie, trupa va lansa cel de-al noualea material ce se va intitula Alpha Noir. Acesta va fi disponibil inclusiv intr-o editie limitata, alaturi de un alt album creat „in antiteza”, dupa cum declara membrii trupei, numit: Omega White. Cele doua lansari vor fi urmate de un nou turneu mondial ce-i va aduce de aceasta data pe Fernando Ribeiro (voce), Ricardo Amorim (chitara), Pedro Paixao (chitara/clape), Miguel Gaspar (tobe) si Aires Pereira (bass) si in Romania, la B’ESTFEST Summer Camp.

Moonspell se alatura celor de la Kreator, Meshuggah si Obituary ce vor concerta anul acesta in cadrul B’ESTFEST Summer Camp pe scena dedicata exclusiv muzicii rock. Mai multe informatii despre editia din acest an a festivalului sunt disponibile pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cat si pe conturile de Facebook si Twitter ale evenimentului. Abonamentele pentru cele trei zile de festival pot fi achizitionate cu 20% reducere din pretul intreg atat online, de pe www.myticket.ro, cat si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, promotia „early bird” fiind disponibila pana la data de 15 martie. Odata cu finalizarea programului, vor fi puse in vanzare si biletele de o zi.

 

Sursa: www.bestfest.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top