Concerte Rock

MOONSPELL – al doilea cap de afis la METALHEAD Meeting 2014

MOONSPELL – una dintre cele mai notabile trupe din Portugalia – este al doilea headliner confirmat la METALHEAD Meeting 2014, alaturi de SEPULTURA (Brazilia), Last Hope (Bulgaria) si Endsight (Grecia). Festivalul va avea loc pe 7 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, iar biletele deja s-au pus in vanzare la preturile speciale de presale de 65 de lei, respectiv 90 de lei (Golden Circle) pe www.iabilet.ro , www.eventim.ro, www.myticket.ro , www.bilete.ro , www.biletoo .ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara.

Moonspell este o trupa portugheza de gothic metal formata in 1992, care dupa mii de concerte live si-a castigat bine meritatul statut de cea mai importanta trupa de metal portugheza. Primul EP lansat a purtat numele de „Under the Moonspell” (1994) iar primul album, un succes rasunator chiar si in zilele noastre „Wolfheart” a fost prima colaborare cu casa lor de discuri, Century Media.In 1996 a urmat „Irreligious”, primii pasi ai trupei pe teritoriul gothic metal, dupa ce precedentul album a fost incadrat in zona black metal. Primul single Moonspell, „Opium”, este si in zilele noastre una dintre cele mai iubite piese de catre fani. In 1998 urmeaza „Sin Pecado” iar in 1999, „The Butterfly Effect” inregistrat la Londra cu producatorul Andy Reilly, un album experimental plin de chitari acordate jos si pasaje pe care sintetizatorul este rege. „Darkness and Hope” a urmat in 2001, album produs alaturi de Hiili Hiilesmaa (Sentenced, HIM), dupa care, in 2003 „The Antidote”, alaturi de  Niclas Etelävuori din Amorphis.

Albumul a fost lansat si alaturi de o carte scrisa de José Luís Peixoto. In 2004, trupa a avut un show exemplar la „Rock In Rio Lisabona”, moment ce a marcat si pasul lor in muzica mainstream. „Memorial”, „Under Satanae” si „Night Eternal” au fost lansate in perioada 2006 – 2009. De notat ca in 2006, Moonspell au castigat si un MTV Music Awards ca fiind cea mai buna trupa din Portugalia. “Night Eternal”, lansat in 2008, contine hitul Scorpion Flower, cantat alaturi de Anneke van Giersbergen, fosta solita a grupului The Gathering. In acelasi an trupa a facut parte din line-up-ul „Blackest of the Black”, alaturi de Danzig, Winds of Plague, Dimmu Borgir si Skeletonwitch, iar apoi in 2008 alaturi de Cradle of Filth, Gorgoroth, Septic Flesh si Asarai.

Cel mai recent album al trupei „Alpha Noir” a aparut in 2012, iar solistul Fernando Ribeiro a declarat ca sursele de inspiratie pentru acesta sunt trupe precum Bathory, King Diamond, Onslaught, Metallica (la inceputuri), Testament si Artillery.

Pe 7 iunie la Arenele Romane, Moonspell promit un setlist special pentru Romania- care va include piese precum „Luna”,”Alma Mater”,”Vampiria”,”Scorpion Flower”,”Mephisto”, „Opium”, „Finistera”, „At Tragic Heights” sau „Full Moon Madness”

Pagina oficiala de Facebook: www.fb.com/METALHEADMeeting

Facebook Event: www.fb.com/events/222070337973486/

 

Organizatorii mai au de anuntat inca un headliner de talie internationala, plus inca o trupa de deschidere !

Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, www.Myticket.ro , www.Bilete.ro , www.Biletoo.ro si www.Eventim.ro la urmatoarele preturi:

– 65 de lei Acces General, 90 de lei Golden Circle (pana pe 3 martie)
– 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle (pana pe 6 iunie)
– 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare

Numarul de bilete in Golden Circle (in fata scenei) este limitat la 500 de persoane. Biletele mai pot fi gasite si in magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului,  Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si  Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu si la Palatul National al Copiilor.

METALHEAD MEETING 2014, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de METALHEAD.ro, site-ul de rock numarul unu din Romania, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts.

Un eveniment prezentat de Ciuc Premium si Monster Energy!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top