Noutati

Electric Fence au bifat doua dintre cele mai mari festivaluri din Europa in doar o saptamana!

Electric Fence, au fost in saptamana care a trecut in permanenta pe drumuri, joi 4 Iulie au cantat pe scena Showcase a festivalului Rock For People din Hradec Kralove, Cehia, alaturi de nume celebre ca Papa Roach, Queens Of The Stone Age, Billy Talent, Gogol Bordelo! Dupa un drum de 1300 de km, au deschis Duminica 7 Iulie, ziua a treia a festivalului B’est Fest din Tunari, performand pe cea mai mare dintre scenele existente.

Ei au declarat ca nu-si pot permite sa se lase invinsi de oboseala, pe langa concertele saptamanale in toata tara, fiind ocupati cu ultimile retusuri la primul lor album, care va aparea in luna Septembrie si se va numi „Voices From My Wardrobe„.

Electric Fence este una dintre trupele autohtone, ce s-au remarcat printr-un sound original, o fuziune de rock alternativ cu elemente electro si influente etnice. Stilul aparte si original cat si melajul surprinzator si atragator fac din concertele trupei Electric Fence un amestec de prospetime si energie debordanta, facandu-i, fara exceptie, pe oricare dintre participanti sa-si doreasca sa repete experienta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top